• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    DZANDIS
    DZANDIS --- ---
    AIAX: i někteří rodilí mluvčí v komentech píšou, že jsou vděční u jeho příspěvků za titulky :-))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    AIAX: imho toe odnekud z Liverpoolu. ja mu nerozumim ani slovo! :))
    AIAX
    AIAX --- ---
    BOBESH: Borec má úplně šílenou angličtinu. Vypadá to, že až doteď jsem znal jen nějaké krotké irské přízvuky, protože takové peklo jsem ještě nikdy neslyšel.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    samozrejme v Manchesteru nesmi chybet "Pavlásek" :))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    AIAX: sem si ho musel vyguglit, ale ty videa pritom znam! :D
    AIAX
    AIAX --- ---
    BOBESH: Vsadím se, že Belal vděčí za tu šanci Mojahedu Fudailatovi :D :D (jestli někdo sleduje)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    mno a ted o vejku tenhle cirkus! :))

FURY REFUSES STAREDOWN! ❌ | Tyson Fury and Oleksandr Usyk go head-to-head at final press conference
    https://www.youtube.com/watch?v=Oa9I54YT9gQ
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    STAROJDA: rozumim!
    ten Belal breci uz roky, ze nedostava prilezitost. navic s Edwardsem minulej zapas brecel doslova, kvuli "eye poke" a zkazenymu zapasu celkove asi. tak sem zvedavej! :)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    BOBESH: No já se spíš dočkám. Chci vidět znovu Aspinalla v akci!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tak se dockal! Belal si da repete :)
    Edwards-Muhammad, Aspinall-Blaydes top UFC 304 in Manchester - ESPN
    https://www.espn.com/mma/story/_/id/40158110/edwards-muhammad-aspinall-blaydes-top-ufc-304-manchester
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ROMI: mno vse je v gifu. kuci ukrajinsky nic a ten starej dement mu da hlavicku, ze prej mu narusoval osobni prostor nebo jaky kecy.
    ROMI
    ROMI --- ---
    BOBESH: co tam zas vyvedli? :) jdu to najit :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    doufam, ze ho Usyk da a toho jeho fotra, kez by ani do haly nepustili! hrozny kostata!

MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    jinak o víkendu Fury vs Usyk

sjednocující duel po 20 letech
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    ROMI: Další pak ještě v 12:00. Možná bude další, nejsem na konci ještě :)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    ROMI: Hned na začátku, tady v 3:44
    ROMI
    ROMI --- ---
    EVILMIND: v kterym fightu to je?
    AIAX
    AIAX --- ---
    STAROJDA: Někdo v komentářích píše, že to funguje, protože rukama kontroluješ protivníkovy boky, takže se nemůže oddálit zadkem a přepadne dozadu. Ale asi k tomu i musíš být vyšší než protivník a taky nechápu, jakou sílu Jirka musí mít, že ty boky k sobě tak přišpendlí.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    EVILMIND: jojo, ten takedown jsem si pustil dokola asi pětkrát. V životě jsem neviděl a divím se, že to nikdo nepoužil. Vypadá to hustě. Klinče jsou pořád a u těžších bojovníků to může lehko zafungovat. Nějaký expert (pár jich tu je :)) potvrdí? ;)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    STAROJDA: jo tenhle kanal je novej ale dela takovyhle sestrihy, za kterejma je fakt dost prace. Ja teda vetsinu jeho fightu videl uz predtim, ale i tak tu bylo par novejch, a treba ten "no legs takedown" jsem predtim nejak minul, to kdyby predvedl v UFC bude nejspis prvni... :-)
    AIAX
    AIAX --- ---
    STAROJDA: Procházkův match s Gloverem byl první celý MMA zápas, který jsem kdy viděl. Teprve teď po dvou letech, kdy jsem už jako fanda MMA viděl spoustu dalších zápasů, si uvědomuju, že můj první byl zároveň jeden z nejlepších v tom sportu, nebo aspoň v poslední době. Tam je fakt úplně všechno. Někde v komentářích jsem viděl, že to kolikrát vypadá jak film, a je to tak.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Právě sjíždím tohle video...

Nedávno jsem tu zmiňoval, že v UFC appce jsou DVA jeho starší zápasy. No tak tady jsou úplně všechny pohromadě a chronologicky :). Jirka je prostě hustej.

Every Jiří Procházka Fight Explained
    https://www.youtube.com/watch?v=Lc_1eQbRKAY
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam