• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    mno! tak sem zvedavej, kdy nastoupi ten Ankalaev proti Poatanovi :)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    A ještě jeden Jirka. Druhá část imho supr.

A Day with Jiri Prochazka | The Kick Back with Aly Mac Ep. 1
    https://youtu.be/Zc5S72_bWHM?si=v-sBdnTkPDdEBoFG
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Aktuální Jirka Procházka:

To nemá kam #Speciál | Jirka Procházka
    https://www.youtube.com/watch?v=F9L2yXUyEp4
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    FILUS: (Tym) Leo Brichta aktualne 275 000 hrubyho mesicne jen z clenstvi na HeroHero. Plus partneri. Asi nemusi jezdit delat gay gigola do Svycarska jako nekteri jeho kolegove.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    STAROJDA: diky, to jsem uplne prehlid, kazdopadne sparring peknej.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    STAROJDA:

Jasný ale Pereiru obecně snad neni možný vidět v gymu v helmě :) Ne že by teda helma nebyla vpodstatě na nic kromě srážek a samozřejmě je to OG co si kdekoliv na kempu apod. vyhádá vyjímku ale zajímavý.

Na tomhle levelu a ve vyšších váhovkách bych od UFC i dalších co se ve smlouvách krejou snad i proti útoku ufonů čekal daný pravidla týkající se např. čistě postojovejch sparringů apod .
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    TALPENNY: Souhlas. Nicmene video je 4 roky stary, takze pristi zapas to neovlivni ;)
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    VESNACH:

Zajímavý že ho coach nechá spárovat bez helmy. Jedna řádná srážka hlavama v "klinči" a cut mu potom může prohrát zápas. Taky to neni Hard ale tak +- 70 procent :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    Alex Pereira GOES TO WAR With HEAVYWEIGHT Boxer. *HARD SPARRING*
    https://youtu.be/sCt732nO4dQ?si=NZBr9mh-qIm6OkD5
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Zápasník Růžička míří za bezdůvodné zmlácení muže na koupališti za mříže - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/krimi-zapasnik-ruzicka-miri-za-bezduvodne-zmlaceni-muze-na-koupalisti-za-mrize-40490383
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    :)))
    Wanted to explain also what happened during fight - when I got O'Malley in the choke... I heard 10 seconds and knew I didn't have enough time for a submission so ..... I decided to show him who the daddy was of this fight and gave his back a few kisses LOL. When the ref touched me I thought it was break time so I started walking to my corner .. but there was still 3 seconds - he was just telling me to stop kissing him LOL !

x.com
    https://x.com/MerabDvalishvil/status/1835807105103921650?t=xLyGFG86oMWNtqHwr43DiA&s=19
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CAIDEL: jako za me teda ta produkce uvnitr naprosta bomba. Ale videl jsem zatim jen PPV cast, asi dava smysl, ze takhle personifikovany to nemohli delat pro vsechny.

Kazdopadne Suger show over, a jako nechapu ze to nebylo 50:45 u vsech.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Oukej, během PPV jako takového k tomu přidali hodně těch projekcí vevnitř, takže už to mělo podstatně lepší feeling.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Podotýkám, že mám včerejší UFC teprve rozkoukané, tak nevylučuji, že mě ještě něčím překvapí (a neřeším přitom zápasy, nebo obsazení)... ale.... TOHLE má být produkčně nejbombastičtější UFC event všech dob, za který se DW pořád chlubil, že utratili úplně nesmyslné částky na produkci?

Věci promítané na Sphere zvenku - jako jasně, vypadá to působivě, ale jaksi divákům uvnitř to může být u prdele. Aréna je jenom jednostranná (takový amfiteátr), co jsem koukal na ty tribuny, tak na to vlastně všichni koukají prakticky shora, takže se stejně kouká na dvě velké obrazovky jako vždycky... a to je tak nějak všechno. Speciální trenky, víc reklamy na podlaze (mexický motiv toho proužku se jmény sponzorů) a mexické ring girls. A tím je výčet věcí které jsem postřehl tak nějak kompletní. Nebo jsem něco přehlédl? (drtivou většinu obsahu přenosu samozřejmě přeskakuju, tak jsem mohl přehlédnout kdeco, ale prostě tam nevidím vlastně žádný wow faktor).
    ROMI
    ROMI --- ---
    Ales Brichta?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    no vida! zajimavy! dekujem! :)
    FILUS
    FILUS --- ---
    A Brichta si hlavně velmi slušně vydělavá na svým herohero, on je mazanej a zajištuje si půdu až jednou nebude fighter, což ale zdaleka neni na pořadu dne vzhledem k jeho věku.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    BOBESH:

Brichta je nejužší místní špička, auta, hadry, opulentní menu, bárbři, ...bejvají od sponzorů a ty zase nebejvají napořád . Pokud nejseš Vémola , Végh, Khalidov , anebo někde kolem špičky v One, UFC,...tak čistě z odměn za zápasy stěží pokreješ přípravu . Jeden nejmenovaný grappler a vyzyvatel si půjčoval na přípravu tušim u Providentu.

Takže proto ty věčný spolupráce, YouTube,...I bulk UFC běžně dělá dveře, soukromky,...protože prelims bojovník je ca tak 30 $ ročně což je +- level McDonald. Mc Donaldi ovšem neplatí špičkový jídlo, ,suplementy, soustředění, trenéry/managery, doktory skrze nezápasový záležitosti,.. :)

Když to srovnám např. s fotbalem kde si např. doslova lokálka dovezla Skandinávce kterýmu dala byt, plat a auto tak MMA IMHO neni úplně dobrej příklad sportu co nese :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    si to tak straduju na letny pres prechod a pred nim cekal sedej mercedes. koukam na pekny auto a najednou vidim na zrcatku uvnitr maly rukavicky a za volantem L.Brichta! celkem to asi nese to mma, kdyz to cloveku de a neco tomu obetuje :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam