• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    BURDIC
    BURDIC --- ---
    BURDIC
    BURDIC --- ---
    CYBERKOTLIK: ad Lončák:-)
    FUTAS
    FUTAS --- ---
    CAIDEL: naprosto souhlasím, pamatuju ho jako nejarogantnějsího typa na scéně
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    A něco z domácích luhů a hájů...

Trenér Müller hajluje a nadává reprezentantům. Svaz ho vyloučil, dál se objevuje na akcích | iSport.cz
    https://isport.blesk.cz/clanek/ostatni-mma/464383/trener-muller-hajluje-a-nadava-reprezentantum-svaz-ho-vyloucil-dal-se-objevuje-na-akcich.html

MMA trenér ostravského týmu a rozhodčí bizarní organizace Redface Jakub Müller pokračuje v chování, kvůli němuž v posledních dvou letech dostal zákaz na akcích Oktagonu a amatérské ligy MMAA. V té skončil pro nechutné urážení reprezentantů, kterým přál prohry i zranění. Jeho bývalý svěřenec Jakub Batfalský na Instagramu zveřejnil video, kde kouč zdraví jiného svěřence hajlováním. „Je to nejhorší člověk, jakého jsem kdy poznal. Tenhle sport miluju, a tak mi hrozně vadí, když vidím, jak ho tento chlap kazí,“ uvedl talentovaný bojovník pro iSport.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    R0C3S3K:
    Pokud to nebylo řešený vazebně -což AFAIK nebylo- může nakupovat anebo klidně sedět v hospodě 7/24 do doby než se půjde ubytovat :)
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    prave jsem na velky ohrade v albertu potkal fajka, on se pred vykonem muze takhle na klidek poflakovat venku?
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    LUCIEN: Ajo vlastně :). Ale tak UFC jedu v neděli. Takže sobota - Marcela, neděle - Joe :). Snad to manželka ustojí a nenaplánuje tam rodinný výlet :D
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    LUCIEN: Ten den bude výživnej. Marcela Augustova vs Joe Rogen. 😁
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    co to je za bs? "tactical tomahawk mocnejsi nez facka"? To sem nedavej:)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    BOBESH: Staph infection v kombinaci se zápalem plic. Jako hodně strašidelný.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw Askren uz je doma. to by me zajimalo co to chyt za sracku :O
    https://x.com/Home_of_Fight/status/1947750830888689882
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    RIMAN0
    RIMAN0 --- ---
    BIOBOID: Za me byla v pohode. Jako malo fighteru zvladne ozni konecpredem - rozhodnout se, unest ten tlak navic, ze je to naposled atd. At si to pro jednou uzijou prepaleny klidne :)
    RIMAN0
    RIMAN0 --- ---
    Tvl: "capak", "plachtak", "granat" nebo "overhand" odted tomu rika pri sparingu "Ivan" ;D
    Facebook
    https://www.facebook.com/reel/2734043400134435/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Dustin měl určitě hezký fighty, působil v nejnašlapanější divizi a proto si asi nikdy nesahl na pás, vždycky byl ten tehdejší champ lepší, ale ta rozlučka byla přepálená až teatrální...

... vrchol léta bude Chimaev - D.Du Plessis, nemůžu se dočkat, dám to v přímáku...
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Já jsem se bál, že to Max Dustinovi nechá. Že ho bude šetřit. Ale po druhém kole už mě ta obava přešla :).

Jinak dobré UFC, ikdyž já v tom emoce zas tak neměl. Jsem v tom ještě moc čerstvě, abych to tak prožíval. A zároveň jsem i chytil komentáře, jak jiné retirementy (odchody z UFC) byly o dost míň spektakulární a opečované. Částečně asi tím, kdo je Dustin. Částečně tím, že je američan. A částečně tím, že to ohlásil hodně dopředu a tak se mohli všichni připravit.

Aneb jestli chcete jako bojovník dobré rozloučení, tak se rozhodněte dřív než po "posledním" prohraném zápase ;)
    RIMAN0
    RIMAN0 --- ---
    dneska solidní den, našlapaný UFC, Usyk nezklamal a vybouchal Duboisa na pána (fakt doporučuju :))

Nevíte někdo, jestli je někde ofline PFL? Docela bych se podival na tu Dakotu Ditchevu - vypadá to, že konečně zase ženská, na kterou se dá v kleci koukat :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam