• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    "I saw someone say about Jiri, everyone has a plan until they get punched in the face. Jiri gets punched in the face until he has a plan."
    rozbalit záhlaví
    N_I
    N_I --- ---
    EVILMIND: tak paroubek z jeho zmrdstvím může být napojen na mnohem větší svině než je dj ivo...třeba na nějaký pěkný ruský kapitál ne?:)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    N_I: tak jestli nekomu dají fakt za zápas 10 mega, tak asi jo. Ne ze bych tem castkam veril ovsem... :)
    N_I
    N_I --- ---
    EVILMIND: jako víc peněz něž má dj ivo a jeho kámoši? díky němuž víme o mma všichni?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    RJOKER: to jo, ale očividně mají odněkud dost peněz, aby to nasralo i tady Ondru...

Požadovaná stránka je dočasně nedostupná.
    https://isport.blesk.cz/clanek/ostatni-mma-oktagon/476387/novotny-o-muradovovi-nema-smlouvu-zapas-proti-peti-za-10-milionu-hrozne-hloupe.html
    N_I
    N_I --- ---
    mohli jsme si půjčit na jedničku?

Honí si na mě ego! | Klidně si půjdu sednout. | Mohl jsem udělat víc, ale stačilo to. | Vašek Sivák
    https://youtu.be/g9Xlp6PykLQ?t=279
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Tak dnešní UFC Apex spíš horší. Prelims byly slušný (jen skipněte druhý zápas), ale na hlavní kartě nic moc. Bitky sem tam kvalitní, finishe ne.

Celkově 7 / 10. Plus bonus za diváky v Apexu.
    RJOKER
    RJOKER --- ---
    EVILMIND: Jsem asi už starej, ale tuhle píčovinu jsem nebyl schopnej ani dokoukat... Produkce dobrá, ale obsahově ke zblití.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KOMARIUS: jako proti své vůli jsem se fakt pobavil, to je dost profesionální produkce, a jako Sládek a Paroubek, wtf... :)
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    MAESTRO_007:
    :D takže za těch XYZ průserů co nasekal můžou vlastně Spejbl s Mikešem co mu mj. sháněli sponzory a dohazovali pyramidy na západě na který jim na last minute kašlal. OK.
    N_I
    N_I --- ---
    BURDIC: tak miki přiznává vodku krz den u lapů a dle mě jede i to peří jak se kroutí pořád....pak měli v mraky videích kecy jak někoho sejmou na ulici - tohle asi fakt není vzor k tomu bejt sportovec

co je zajímavý, jak se růžička dostal k islámu a vypadal docela zapáleně...může to být ještě docela zajímavý příběh nakonec.

ta tiskovka je fakt docela fér...líbí se mi jak tam mluví víceméně všichni, lol...
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    BURDIC:

Nechci nikoho pomlouvat, ale byl tam asi i problém to, že ve Spejblu měli také své démony. Vlastně mě z toho neměl kdo vytáhnout. Neměl jsem autoritu, že můj trenér je takový trenér, jaký bych já měl být svěřenec. Teď už to vidím z jiného pohledu, že trenér by měl být příkladem ve všech směrech a hlavně v životě. To, že tě odlapuje a namotivuje, abys měl chuť, dobré, ale myslím si, že je důležitá vizitka trenéra, jaký má život. Trenér by měl ke svým svěřencům promlouvat. To teď mám v Lanně. Věděl jsem, že byl kámen úrazu, když jsem ten gym opustil," rozpovídal se Růžička v B4THECLASH.
    BURDIC
    BURDIC --- ---
    N_I: Jj Růžička říkal, že by měl trenér jít příkladem, což se asi nedělo…
    N_I
    N_I --- ---
    N_I: o spejbl gymu mluví zajímavě i růžička v tom clash b4, jako podle mě ten miki je non stop nasypanej pikem...

"Přátelé, abychom předešli zbytečným otázkám, které se na mě valí:Vasil Ducár měl v rámci přípravy na utkání spárovat s naším Florianem, který se typově nejvíc podobal jeho nadcházejícímu soupeři. Vasil ale na tento kemp nedorazil s tím, že jde raději na sparingy k tomu Karvatovi, kterého nenávidím. Já v životě nenechám žádného svého bojovníka jít k takovému šaškovi. Vasil byl proto jednoduše vyhozen z našeho týmu. Tak extrémní neloajálnost nezažil ani Gustáv Husák (procenta z posledních utkání si klidně nech).

To, že se necháte motat od mladého písklete, kterého byste sami mohli učit boxovat, a žerete mu to, to je vaše věc. Jediné, co chci říct, je, že ze Spejbl Gymu odešel ke cutmanovi Karvatovi dobrovolně pouze Dvořáček. Všechny ostatní jsme vyhodili ještě předtím, než stihli sami odejít. Proberte se kurva, vždyť je to jen cutman!" informoval totiž trenér Vančura, že ve Spejblu končí Vasil Ducár.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    STAROJDA: Máš proházený pořadí :) Zachránil to nejdřív Asakura, pak Pavlovich a až pak LHW (Menifield)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    UFC Shanghai dávám obvyklých 7 / 10. Po prelims bych i dal víc, tam byly super bitky. Ale hlavní karta začla tak mizerně, že to musí dolů. Zachránili to až LHW a pak Pavlovich 💪
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Day 2 Road to UFC byl už víc utahanej. Dávám 6 / 10. Jestli se chcete na něco mrknout, tak poslední dva zápasy stojí za to.

A dodávám, že hned následuje UFC Shanghai a prelims začíná už dnes v 10:00!
    N_I
    N_I --- ---
    prvni fer tiskovka clashe, sivak po case strilzlivej...fer..
    detem a dezole natruc..chm... takze oktagon fans cilej?
    kdo by to rek....
    🔴 B4THECLASH: Sivák⬩Škop⬩Mawar⬩Roubíček 🔥 CLASH 16
    https://www.youtube.com/watch?v=JE_5ISqYJ6I
    N_I
    N_I --- ---
    asi byl tehle zápas moc...reakce ronyho na konci...

Paradeiser vs. Torres | OKTAGON 59 | Tipsport Gamechanger 2
    https://www.youtube.com/watch?v=7a9kljZjB2M
    N_I
    N_I --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam