• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    LUCIEN: Asi myslis Justina, ne?
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Kurz na Dustina je 4.7. WTF?!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BOBESH: Procházka má furt indefinite suspension, je vrcholně nepravděpodobný, že by ho nechali zápasit 4 měsíce od takovýho KO.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    BOBESH: Oficiálně zatím asi není, žejo. Ale včera na Insta Jirka říkal, že má poslední fanouškovskou akci a pak jde tvrdě trénovat. Tak jsem si říkal, že asi bude něco brzo.
    FILUS
    FILUS --- ---
    BOBESH: Tak snad uz Jirka nebude tak ezoterickej, ale vic agresivni))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    :O
    N_I
    N_I --- ---
    EVILMIND: tak paroubek z jeho zmrdstvím může být napojen na mnohem větší svině než je dj ivo...třeba na nějaký pěkný ruský kapitál ne?:)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    N_I: tak jestli nekomu dají fakt za zápas 10 mega, tak asi jo. Ne ze bych tem castkam veril ovsem... :)
    N_I
    N_I --- ---
    EVILMIND: jako víc peněz něž má dj ivo a jeho kámoši? díky němuž víme o mma všichni?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    RJOKER: to jo, ale očividně mají odněkud dost peněz, aby to nasralo i tady Ondru...

Požadovaná stránka je dočasně nedostupná.
    https://isport.blesk.cz/clanek/ostatni-mma-oktagon/476387/novotny-o-muradovovi-nema-smlouvu-zapas-proti-peti-za-10-milionu-hrozne-hloupe.html
    N_I
    N_I --- ---
    mohli jsme si půjčit na jedničku?

Honí si na mě ego! | Klidně si půjdu sednout. | Mohl jsem udělat víc, ale stačilo to. | Vašek Sivák
    https://youtu.be/g9Xlp6PykLQ?t=279
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Tak dnešní UFC Apex spíš horší. Prelims byly slušný (jen skipněte druhý zápas), ale na hlavní kartě nic moc. Bitky sem tam kvalitní, finishe ne.

Celkově 7 / 10. Plus bonus za diváky v Apexu.
    RJOKER
    RJOKER --- ---
    EVILMIND: Jsem asi už starej, ale tuhle píčovinu jsem nebyl schopnej ani dokoukat... Produkce dobrá, ale obsahově ke zblití.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KOMARIUS: jako proti své vůli jsem se fakt pobavil, to je dost profesionální produkce, a jako Sládek a Paroubek, wtf... :)
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    MAESTRO_007:
    :D takže za těch XYZ průserů co nasekal můžou vlastně Spejbl s Mikešem co mu mj. sháněli sponzory a dohazovali pyramidy na západě na který jim na last minute kašlal. OK.
    N_I
    N_I --- ---
    BURDIC: tak miki přiznává vodku krz den u lapů a dle mě jede i to peří jak se kroutí pořád....pak měli v mraky videích kecy jak někoho sejmou na ulici - tohle asi fakt není vzor k tomu bejt sportovec

co je zajímavý, jak se růžička dostal k islámu a vypadal docela zapáleně...může to být ještě docela zajímavý příběh nakonec.

ta tiskovka je fakt docela fér...líbí se mi jak tam mluví víceméně všichni, lol...
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    BURDIC:

Nechci nikoho pomlouvat, ale byl tam asi i problém to, že ve Spejblu měli také své démony. Vlastně mě z toho neměl kdo vytáhnout. Neměl jsem autoritu, že můj trenér je takový trenér, jaký bych já měl být svěřenec. Teď už to vidím z jiného pohledu, že trenér by měl být příkladem ve všech směrech a hlavně v životě. To, že tě odlapuje a namotivuje, abys měl chuť, dobré, ale myslím si, že je důležitá vizitka trenéra, jaký má život. Trenér by měl ke svým svěřencům promlouvat. To teď mám v Lanně. Věděl jsem, že byl kámen úrazu, když jsem ten gym opustil," rozpovídal se Růžička v B4THECLASH.
    BURDIC
    BURDIC --- ---
    N_I: Jj Růžička říkal, že by měl trenér jít příkladem, což se asi nedělo…
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam