• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYZDAOranzova nocni mura ???
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    TLUSTEC: Cituje Josefa Fouska, coz je clovek, kterej naopak proti vam komousum bojuje ;)
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    TLUSTEC: heh :-) co prosím ?
    DAVIDO
    DAVIDO --- ---
    Hele, to jsem nevěděl že je tady klub kde je někdo stejně blbej jako Junipetrus :) Proč nejsou pohromadě v occupy, a proč má TLUSTEC vlastní výběh?
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    KEMAL: citujes cloveka, excelujiciho v Cisarove pekari / Pekaroe cisari, v dobe, kdy byly ty hrozne gulagy? Gol do vlastni brany.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    FEMUR: odreagovat se lze vselijak. od tlaku toho kapita... tento.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    SHEALA: a aby bylo jasno, jde o metaforu.
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    Blbec nikdy nepochopí, že je blbec skutečně, pravdu o tom, že je je blbcem, blbci říkáš zbytečně.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    Porad jeste tu tlustec mava svojim penisem?
    GOG23
    GOG23 --- ---
    TLUSTEC: Ano je to tak. Něco co je zadarmo, to je opravdu za horizontem reality.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    FEMUR: proc bych mel ukrajovat ze sveho casu, pro ktery mam LEPSI vyuziti, abych
    presvedcil cloveka, ktereho mam za pitomeho, metodami, kterymi pohrdam, o pravde, kterou jsem si jist?
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    ZAPPO: mily zlaty, true quality comes in small doses (http://flashtro.com/page.php?id=166). tedy, mezi vami gaussovsky pocetnymi, ji zcela jiste nenajdes. na okrajich krivky ji najdes mozna. frstouch?
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    TLUSTEC: vzdálené konce gaussových křivek jsou pouze známky extrémů.... Nikoliv kvality. Nečekal bych, že i v tomhle jsi tupý.
    Ale nevadí - třeba někdy, v budoucnu, najdeme nějaké jiné téma než assemblery, ve kterém tupý nejsi.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    ZAPPO: vzdalene konce gaussovych krivek byvaji synonymem kvality. abych to rekl tak nejak nematfyzacky - blbcu je vzdy vetsina :P.
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    TLUSTEC: Ach kaji se, pavlíku, matfyzu jsem se nikdy nepřiblížil a o strojovém programování nic nevím - jaká to tragédie:)
    A kdybych se plížil k bakaláři, to by mi bylo něco kolem 23? to by bylo hezké....
    Ale bohužel, mám pro tebe smutnou zprávu, já už nějakou dobu pracuju a vydělávám nejen na sebe - proto mě trochu rozesmutňuje představa, že bych někdy zažil dobu kdy by rozhodoval dav kriplů jak jsi ty.
    Naštěstí, nemocných lidí je pořád menšina, takže se můžu konejšit představou, že reprezentuješ nějakej hodně vzdálenej nemocnej konec gaussovy křivky.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    ZAPPO: mily larpisto zappo, sacuji te na matfyzaka-flakace, co s odrenyma usima speje k bakalari. tot mne bude nalepkovat retardovanym?
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    GOG23: pro konformniho cloveka asi ano - co mu tez jineho zbyva, nez se usmivat. nektere alternativy jsou holt za horizontem.
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    GOG23: Zase nesměšuj lidi, co dělají v IT s retardovanýma chudákama z hlubin nyxích divnoauditek, jo?:)
    GOG23
    GOG23 --- ---
    TLUSTEC: Jak jsem již psal: "Opravdu úsměvné".
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    GOG23: zadarmo je pritom paradoxne uplne vse - penize jsou umely vymysl a prostredek smeny. na existenci surovin a vzniku veci ma podil jen lidsky duvtip, prace a ochota, nikoliv nejake penize.
    GOG23
    GOG23 --- ---
    Je stejně zábavné jak si lidi co dělaj v IT myslej že je něco zadarmo a aplikují své modely na reálný svět. Opravdu úsměvné.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam