• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYZDAOranzova nocni mura ???
    PIGSTER
    PIGSTER --- ---
    TLUSTEC: dobra dejme tomu - pripustme tedy, ze tam byli vsichni dobrovolne (to asi byli) a zcela z vlastniho politickeho presvedceni (o cemz tak nejak pochybuji, ale dejme tomu no), dale pripustme, ze tem bylo 120 000 lidi. Podle vysledku voleb 2010 muzeme usuzovat, ze v CR je zhruba 5.2 milionu lidi, kteri voli (tedy kteri skutecne volili v roce 2010 - http://www.volby.cz/pls/ps2010/ps2?xjazyk=CZ ). To nam vychazi na nejakych 2.308% lidi na tom vaclavaku - pokud by tihle lidi vsichni volili jednu stranu, kterou by nikdo jiny nevolil, nedostala by se tato ani do parlamentu.
    Soucasne politicke rozlozeni vzeslo z demokratickych voleb - co tedy techto 2.3% lidi chce? Vetsina spolecnosti v demokratickych volbach rozhodla o smerovani tohoto statu. Vadi temto 2.3% obcanu system, na zaklade ktereho tak bylo ucineno? Zpochybnuji demokraticnost voleb? Nebo snad chteji zcela odstranit demokraticky princip a misto toho zbylym 97% populace nadiktovat svuj nazor at uz se jim to libi nebo ne?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SHEALA: jo, ale nesmí si hrát na znalce povah a pokoušet se o manipulativní tenononc. To se kapánek vylučuje. Kapánek dost.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    FEMUR: tak neska ma autisticky rysy kazdej druhej... je ale otazka co s tim clovek udela, jestli spis podpori, nebo se pokusi rozvinout i tam kde to drhne :-)
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    SHEALA: femur se tak onalepkoval, a tedy pouzivam zkratku, kterou se sam prezentoval.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    TLUSTEC: Updatuj se, termin LMD se nepouziva.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    FEMUR: LMD v akci?
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    FEMUR: nezebral jsem, jen jsem naznacil, ze pokud nekdo touzi po mych klomentarich, a zaroven akceptuje tebou vybuleny ban, ze by mozna mohl zaujmout mene rozpolceny postoj. any q?
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    FEMUR: zebraci nahle vadi? a ja myslel, ze je beres za prirozeny atribut rozkvetajiciho kaitalismu.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    IF_: "predstirana nevedomost"? no to se pak nemuzes divit, ze si myslim, ze tam sedi Moula.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    FEMUR: zebral? prislo mi ponekud nejapne, ze se tu po mych komentarich nekomu styskalo, a pritom "akceptoval" ban. tak mne zajimalo, za co vlastne je a na jak dlouho. any q?
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    IF_: otazka je, esiva ses primluvila. protoze esi ne, ani to delat nebudu :P
    IF_
    IF_ --- ---
    TLUSTEC: Vzpomenu si az mi zas pri banu budes zebrat v poste abych se za tebe primluvila:*
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    IF_: moulicko, na kute. panicka nema rozum, ze te pousti na net takhle pozde.
    IF_
    IF_ --- ---
    TLUSTEC: Uz se zas snazis dokazovat, ze jsi vazne debil?
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    HWLLFFRDD: ale jdi ty, weighte. nedelam picusovskeho nic, jen rad argumentuji sam proti davu, coz mne uspokojuje, a dav se*e.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    TLUSTEC: ovšem na druhou stranu jsi tak trochu píčus
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    HWLLFFRDD: femur jiz nekolikrat naznacoval, ale moje orientace takove sblizeni nedovoluje.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    TLUSTEC: co se škádlívá, to se rádo mívá
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam