Tradice, odpovednost, prosperita! Moudry knize, lidove noviny, a hlavne abychom nedopadli jako recko,a neutekli od nas miliardari.
Petr Skokan: Dobrý večer pane ministře!
Miroslav Kalousek: Nazdar ty debile!
Petr Skokan: Mluvím prosím s ministrem financí inženýrem Miroslavem Kalouskem?
Miroslav Kalousek: Jasně, s kým si myslíš, že mluvíš ty č*ráku.
Petr Skokan: Promiňte, ale asi to trochu přeháníte.
Miroslav Kalousek: Kolik Ti za to dali, ty blbečku?
Petr Skokan: Nevím o čem mluvíte.
Miroslav Kalousek: Víš moc dobře o čem mluvím. Odmít jsem Ti někdy nějakou dotaci? Potřebuješ prachy? Proč seš taková svině?
Petr Skokan: Já nemůžu za to, že jste někoho zfackoval.
Miroslav Kalousek: Proč jsi musel posílat esemesku všem novinářům? To jste všichni takoví udavači?
Petr Skokan: Byla tam spousta svědků, tohle nezatlučete, ani nezametete pod koberec.
Miroslav Kalousek: Jo, a že zrovna ty to musíš napráskat.
Petr Skokan: Já?
Miroslav Kalousek: No jasně ty. Dyť mi to ty novináři volali. A ne jeden. Voni nejsou takoví skety jako ty. Ty sis myslel, že tě jako zdroj neprásknou, co?
Petr Skokan: Hele, nechte si ty sprosťárny. Všichni se Vás bojí a na to spolíháte, nikdo si to nechce rozdat s mocným ministrem financí. Co kdyby ... a na mladýho kluka si dovolíte. Tak víte co, já se Vás teda nebojím vůbec, příště s tím počítejte a dejte mi pokoj.
Miroslav Kalousek: Tak víš co, když se mě nebojíš, tak zítra rozbiju hubu tobě. Jsme asi tak stejně veliký, na mladým jsem se dneska rozcvičil...
Petr Skokan: Klidně, když si sundáte ty brejle, nerad bych se o ně pořezal
Miroslav Kalousek: Tak zejtra ve sněmovně.
Petr Skokan: Klidně pane ministře.