• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYZDAOranzova nocni mura ???
    Vysledek voleb se mi zda pri nejmensim na bliti. Je to jen muj osobni nazor a rad bych tu videl i Vase nazory. Co rikate na to ze Paroubkova banda vyhrala tak drtivym vysledkem ? Jak se tvarite na to ze RATH bude hejtmanem stredoceskeho kraje ? A jeste pohled do budoucna myslite ze za dva roky obhaji Bem primatora HL.M. ? Dik za vase prispevky
    rozbalit záhlaví
    SARF
    SARF --- ---
    FIONOR: lol, jsi obětí vymytí mozku ze strany nějaký sekty, např. katolický církve?
    Církvím nasrat. Respektive od toho,co jim ukradli komunisti, odečíst při vracení to, co především katolická církev sama nakradla. Takže přesněji řečeno plusminus nasrat.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    FIONOR:
    - cirkev tyto statky nevlastnila, spravoval je stat
    - zestatneni jde daleko pred unor 1948
    - role katolicke cirkve a vatikanu, tedy domneleho vlastnika, za 2. vetove valky, byla profasisticka
    - cirkev neni schopna deklarovat, jake objekty jsou timto dotceny, ani dolozit vlastnicka prava
    - historicky ma katolicka cirkev pramale moralni pravo vubec cokoli vlastnit
    - je to v primem rozporu s jejim ucenim
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    TLUSTEC: tento tunel, jak jej nazýváš, je tím nejspravedlivějším počinem, jakého se vlády v posledních 22 letech dopustily
    Vždyť co je spravedlivější než vrátit okradenému to, co mu bylo odňato?
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    vyhraje popravu?
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    Dekuji, Madlovci!

Poslanci schválili církevní restituce. Navzdory opozici | Týden.cz
    http://www.tyden.cz/...avzdory-opozici_240162.html

Nastesti to nebude dlouho trvat, a ti, co tento tunel stoleti protlacili, si pujdou sednout do teplaku, protoze pristi volby vyhraje popravu KSCM.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    DIVER: nemas zac, v tabletach by to jistojiste vyslo draz, nez par kliku. kor s poplatkovou peci tebou jiste oblibeneho ministra tebou jiste volene vlady :).
    DIVER
    DIVER --- ---
    TLUSTEC: coz predpoklada jejich cteni. diky, ze me zivis, mamlasi :)
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    DIVER: ne, tve clanky na novackem webu pouzivam spis jako jakesi mentalni projimadlo.
    DIVER
    DIVER --- ---
    TLUSTEC: to je hezke, ze me tak pozorne ctes :)
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    DIVER: zrovna v tvem pripade by se jeho slova dala tesat, mily bulvarni novinari.
    DIVER
    DIVER --- ---
    tyhle amatersky medialni odborniky miluju. zvlast, kdyz se odvolavaj na toho pracuraka zemana :)
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    FEMUR: vsak vzdy jen tak nakouknu, pootevrit vam obzory.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    hle, novinari nejen ze se nepodepisuji pod sva veledila, ale jeste maji mentalne retardovane osoby coby vykladace vsych skutecnych zameru :).
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    pokud neprekvapive, muzeme usuzovat, ze volala. :)
    IF_
    IF_ --- ---
    FEMUR: Ovšem nikoliv překvapivé.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    za pzornost stoji: "Voni nejsou takový skety jako ty. Ty sis myslel, že tě jako zdroj neprásknou, co?"

... Zeman mel pravdu - novinari, lidska zumpa. Podplaceni loajalni lzikvakajici lokajove, jako tento scenarista "Jak se mate, Vondrovi":

KOMENTÁŘ: V kauze Parkanová nejde o právo a spravedlnost, ale o divadlo - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/komentar-k-vydani-parkanove-dpy-/domaci.aspx?c=A120712_093524_domaci_jj

IF_ volala nejlepsimu mezigalaktickemu ministru financi? :)
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    Tradice, odpovednost, prosperita! Moudry knize, lidove noviny, a hlavne abychom nedopadli jako recko,a neutekli od nas miliardari.

Petr Skokan: Dobrý večer pane ministře!

Miroslav Kalousek: Nazdar ty debile!

Petr Skokan: Mluvím prosím s ministrem financí inženýrem Miroslavem Kalouskem?

Miroslav Kalousek: Jasně, s kým si myslíš, že mluvíš ty č*ráku.

Petr Skokan: Promiňte, ale asi to trochu přeháníte.

Miroslav Kalousek: Kolik Ti za to dali, ty blbečku?

Petr Skokan: Nevím o čem mluvíte.

Miroslav Kalousek: Víš moc dobře o čem mluvím. Odmít jsem Ti někdy nějakou dotaci? Potřebuješ prachy? Proč seš taková svině?

Petr Skokan: Já nemůžu za to, že jste někoho zfackoval.

Miroslav Kalousek: Proč jsi musel posílat esemesku všem novinářům? To jste všichni takoví udavači?

Petr Skokan: Byla tam spousta svědků, tohle nezatlučete, ani nezametete pod koberec.

Miroslav Kalousek: Jo, a že zrovna ty to musíš napráskat.

Petr Skokan: Já?

Miroslav Kalousek: No jasně ty. Dyť mi to ty novináři volali. A ne jeden. Voni nejsou takoví skety jako ty. Ty sis myslel, že tě jako zdroj neprásknou, co?

Petr Skokan: Hele, nechte si ty sprosťárny. Všichni se Vás bojí a na to spolíháte, nikdo si to nechce rozdat s mocným ministrem financí. Co kdyby ... a na mladýho kluka si dovolíte. Tak víte co, já se Vás teda nebojím vůbec, příště s tím počítejte a dejte mi pokoj.

Miroslav Kalousek: Tak víš co, když se mě nebojíš, tak zítra rozbiju hubu tobě. Jsme asi tak stejně veliký, na mladým jsem se dneska rozcvičil...

Petr Skokan: Klidně, když si sundáte ty brejle, nerad bych se o ně pořezal

Miroslav Kalousek: Tak zejtra ve sněmovně.

Petr Skokan: Klidně pane ministře.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    OTAVA: mne tez - placnul jsi "ad hominem" klise, aniz by vubec bylo na miste.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    jo jo, pripomina mi to ten stary vtip kde nakonec rika rus americanovi - ale vy zase mlatite cernochy ;)
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    OTAVA: nekomentoval jsem osobu pisatele, viz nize.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    OTAVA: Mne jsou tyto ideologicke castusky vcelku jedno, vzdy mne ale potesi dioskuze pod nimi:

je to výborný nápad a dobré by byly

i kapitalistické monopoly , s kartičkami umrzl jsi na ulici jako bezdomovec, , okradl tě lichvář, okradl tě exekutor, přepadli tě s mačetou , americká demokratická bomba ti zabila rodinu , usa vyvolaly občanskou válku ve tvé zemi ,R^R^

* doporučit (+8)
    Doporučuje 8 čtenářů

* nevhodné?
    * vlákno
    * církevní.penzijní.IZIP.tunel
    * včera 18:15
    * reagovat

Re: je to výborný nápad a dobré by byly

další kartička:: zbankrotoval zaměstnavatel, okradli tě o výplaty , nebo jdeš na drábkovy nucené práce zadarmo, snědl jsi potraviny s posypovou solí , snědl jsi potraviny s chemikáliemi, plesnivé potraviny stop 5 kol, nemáš na léky, nemáš na nájem, přepadli tě místní kosovci, R^R^

* doporučit (+6)
    Doporučuje 6 čtenářů

* nevhodné?
    * vlákno
    * církevní.penzijní.IZIP.tunel
    * včera 18:20
    * reagovat
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam