• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOMEEKJungle / Drumandbass a všemožné zlámaniny

    DISKOFILŮM VSTUP ZAKÁZÁN / 2024: ZBYLI JEN DISKOFILOVÉ A DŮCHODCI

    EMOTIKONY / PHUN WORDS

    I Klute to ví: "Never trust a white man with dreads"

    2014 motto: never trust a dj that doesn't use headphones...

    rozbalit záhlaví
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    PANORAMA: cimz padem jsi to stezejni prosral, zejo)) takhle je to ale uz aspon pochopitelny.
    PANORAMA
    PANORAMA --- ---
    FALLENGEMINI: jak jsem psal nekde niz, shadowboxing jsem letos na liru na hlavni slysel nekolikrat. daval jsem cca prvnich dvacet minut a to bylo vesmes generic neuro. pak jsem radsi utekl pryc.
    L4MA
    L4MA --- ---
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    L4MA: nigga a sběrač bavlny je vpořádku
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    PANORAMA: nazor muzes mit na techniku mixovani, jako tu popisoval KYN. jestli ti prijde selekce ve stylu Shadow Boxing, Tuning VIP, Circles, atd. na hlavni, tak to proste nejde rict jinak. by me zajimalo, co by sis na Shogun stagi predstavoval, autonomic?
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    ja jsem rad, ze se oznaceni necrofunk chytlo :)
    PANORAMA
    PANORAMA --- ---
    btw what the fuck is necrofunk? :)
    PANORAMA
    PANORAMA --- ---
    FALLENGEMINI: LOL @ mit jinej nazor = bejt mimo. grow up dude

    AKISAN: dik)

    L4MA: i feel u bez toho ikonickyho pipani :)
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    M4Y4: ten jeho novej track, kterej hral i Kasra, zni opravdu jako treti VIP Detroitu. aspon to ma ten raveovej feel navrch diky tem klavesam, ale uz by taky mohl zase prijit s necim novym. prestoze mam mnohem radsi jeho early veci, neda se mu uprit, ze tohle dokazal nekolikrat - prijit s necim relativne originalnim a vypilovat to do detailu, at uz se jedna o ticky ticky sound, jeho trap infused veci nebo jeho styl novodobyho necrofunku.
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    Lidi, Rockwell je hudebně už fakt jinde. Já teda moc nechápu, co tu čtu, protože rozhodně nehrál jako všichni ostatní. Padly věci z jeho alba, které má vyjít na podzim, takže zvukově/podobou jako 1234.
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    jo ty spešl verze mě na tom bavily nejvíc, kvuli tomu jsem na ten živák zůstal že uslyším ty jeho věci alespoň nějak překopaný...

    SNOOKEY: od rockwela jsem popravdě čekal že bude hrát daleko hůř takže nakonec jsem byl i spokojenej že zahrál líp než jsem čekal ale samo set jako na drumixu tenkrát to bohužel ani z 10% nebyl

    SNOOKEY: :D
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    M4Y4: ja chytil z tvyho setu cca 30 minut a bavilo me to moc. ale osobni pohled chapu, taky jsem temer pokazdy ze svyho hrani nastvanej, ze to slo o dost lip. kdyz se jednou za cas povede fakt vsechno, tak tam nejsou lidi a kdyz bojujes s kazdym mixem, prijde ti to pulka klubu pochvalit...si nevyberes))

    L4MA: urcite daval jinou verzi Timeru
    L4MA
    L4MA --- ---
    M4Y4: ty spesl verze byly dobry. byl to Dreadnaught, Spartan a myslim ze jeste neco tretiho, nevis?
    SNOOKEY
    SNOOKEY --- ---
    VON_GILOTINE: je fakt, že jsem ho dlouho neviděla, naposled snad někdy v Crossu...
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    SNOOKEY: stejne jako na zimnim let it rollu.
    L4MA
    L4MA --- ---
    SNOOKEY: tak ono uz je to tak urcite aspon 2 roky, ale stejne jsem doufal, ze kdyz nehraje na tech velkejch stageich a pred nim jsou samy "inteligenti", ze by mohl zavzpominat na stary casy.
    SNOOKEY
    SNOOKEY --- ---
    AKISAN: bez pardonu je to malej, ufňukanej a namyšlenej voc....puberťák.
    SNOOKEY
    SNOOKEY --- ---
    L4MA: Naprostý souhlas s tim Rockwellem - sice jsem měla převážně celý Lir pracovní a neslyšela prakticky nikoho, jen set Nely, tak na Rockwella jsem se byla na chvilku podívat a těšila se na jeho, jak píšeš, unikátní styl a bylo to pořád to samé do kola co tam hráli všichni. Moc jsem to nepochopila...
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    Za mě (celé 3 dny na Madhousu) byla jasně nejlepší Metalheadz night. Goldie pro mě jednoznačně největší zážitek, jeho selekce je prostě u unikátní a dokonce i docela slušně míchal! Já ty Rufige Kru věci mám prostě rád. Ant TC1 fajn, DLR mě bavil víc, navíc super týpek. SP MC to totálně zabil, pro mě prostě nejlepší MC (spolu s již odešlým Codebreakerem a Rymetymem).
    Entopy Live mě bavilo hlavně jinými variacemi i starších tracků (např. epickej Spartan), ale je fakt, že SP by tomu býval slušel víc.

    Čtvrteční problémy s pozdním spuštěním Stage se podepsaly na všech 3 CZ setech vč. mého - musely se krátit časy. Fakt jsem se na svůj set těšil, řekl jsem si, že odehraju striktně oldskool. Vzhledem k okolnostem jsem to chtěl dát ze 3, aby jsem mohl rychleji míchat, ale prostě mi to vůbec nešlo, protože jsem byl totálně vystresovanej. Nedokážu posoudit, jak to znělo ven, ale dle mého mínění to asi, krom selekce, nebylo určitě nic moc. Mrzí mě to, tak snad někdy příště jinde a mnohem lépe.
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    L4MA: nebyl ale slyšel jsem že hodně špatný
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam