• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOMEEKJungle / Drumandbass a všemožné zlámaniny
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    VEX: co ti nestaci?
    VEX
    VEX --- ---
    SOLDIK: Hele ale mně to taky nestačí. Chci vidět nějaký ofiko stanoviska od obce, jinak se tu o tom vůbec bavit nemusíme.
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    ASTAR_SERAN: takze ti nestaci, ze tady bydlim, cely leto akce vnimam a ze to tentokrat bylo neunosne? ok
    ASTAR_SERAN
    ASTAR_SERAN --- ---
    SOLDIK:
    -nebyla dodrzena 14ti deni oznamovaci lhuta // není potřeba akce byla soukromá
    -nebylo pozadane o vyjimku (akce mela koncit ve dvanact) // není potřeba akce byla soukromá
    -hluk meri jedine hygienicky stanice, kterou oslovuje vetsinou mesto a ti prijedou na predem domluvenou akci (toto je strasna hovadina a nic neresi). naklady s tim spojene jdou v pripade problemu na vrub promotera, a naopak. stoji to 40 klacku, musi se to predem nahlasit, takze to celkove v tomto formatu nema smysl. kdokoliv jiny to muze merit jen tak maximalne pro sve poteseni :) // hele zákony su špatně napsaný, zato já nemůžu
    -hluk byl tentokrat nekolikrat vetsi, nez cele leto a jeste dodam, ze kazdy kdo tam toto leto delal akci, to ve tri ztlumil, nebo vypl, takze to neslo slyset pak uz vubec. // o tom můžem polemizovat, každopádně majitel kempu byl šéf a ten nám oznamoval co a jak. panu Vacíkovi volala policie jen 2x za celou dobu...

    jinak tam bylo spousta lidí, nevím co fetovali nebo jestli chlastali, či žrali námel. to mě nezajíma. chovali se slušně a bavili se a to je pro mě hlavní měřítko. co kdo má v sobě je jeho věc. a jak jsme napsal starousedlíci Dunbnanští se kterými jsme mluvil tvrdili něco jiného. říkali že hluk stejnej jako vždy, jen že to hrálo nonstop mno.

    ponaučení a mise do příště:
    *uděláme jen 4 stage
    *po 24 do 06h to budeme ztlumovat a nastavíme si předem limity
    *část výdělku dáme městu Dubnany, resp vymyslíme projekt který tím zafincujeme
    *uděláme jim tam dětský sportovní den nebo nějakou akci pro děti a mládež
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    ASTAR_SERAN: tak ted ti ja zopakuju.

    -nebyla dodrzena 14ti deni oznamovaci lhuta
    -nebylo pozadane o vyjimku (akce mela koncit ve dvanact)
    -hluk meri jedine hygienicky stanice, kterou oslovuje vetsinou mesto a ti prijedou na predem domluvenou akci (toto je strasna hovadina a nic neresi). naklady s tim spojene jdou v pripade problemu na vrub promotera, a naopak. stoji to 40 klacku, musi se to predem nahlasit, takze to celkove v tomto formatu nema smysl. kdokoliv jiny to muze merit jen tak maximalne pro sve poteseni :)
    -hluk byl tentokrat nekolikrat vetsi, nez cele leto a jeste dodam, ze kazdy kdo tam toto leto delal akci, to ve tri ztlumil, nebo vypl, takze to neslo slyset pak uz vubec.

    je mi u prdele, kdo tam delal akci, je mi u prdele, odkud hluk jde, jestli prirodni areal, josef, nebo kulturak, tak uz si prosimte uvedom, ze ti co nebyli vyfetovani az do pekla, mluvi jak pisu.

    uz to chapes?
    ASTAR_SERAN
    ASTAR_SERAN --- ---
    SOLDIK:
    ok ještě to s tebou zkusim. hele věděl jsem do čeho jdu, akci sem řešil s lidmi, co už tam akce dělali, psal si s switchbitchem a dalšími. s majitelem, policisty a radnicí jsme se domluvili, že budeme v kontaktu a propojeni a hlasitost budeme ztlumovat podle požadavků. každý den jsme chodil kolem půlnoci na křižovatku čekovat hlasitost. nebylo to jiné, než na jiných akcích v Josefu (letos sem byl na 3 dalších abych si to tam vše pořádně nastudoval a čeknul). jediné co bylo jiné bylo to, že to bylo nonstop. ale v tom bych problém neviděl. problém je v tom, že každá vesnice či město má své prudiče, kteří prudí pořád. dělám akce skoro 20let a je to prostě tak. vždy si stěžují stejní lidé. at jde o punk, rock, nebo techno. jinak po akci nás obec ani policie už nekontaktovali. kdyby chtěli něco řešit, nebo podobně, jistě by to udělali. oni ani neměřili hladinu hluku při párty víš jak.
    takže žádného problému si nejsem vědom, splnil jsem vše, co po mě majitel chtěl, vycházel mu maximálně vstříc a stejně tak všechny soundy atd. prostě za mě pořad ta akce těžce na pohodu. jediný místo kde se prudí je NYX. a to beztak kuli tomu, že sem v tom měl prsty já :)
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    ASTAR_SERAN: popis prblem, ktery jsi zpusbil svou "akci/neakci" u nas :)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    M4Y4: a nebo proste nerozumime reci jejich "kmene" :)
    ASTAR_SERAN
    ASTAR_SERAN --- ---
    SOLDIK:
    prostě mě s tebou nebaví komunikovat bo se nedokážeš pozvnést a vést normální debatu. všude vidíš moje špatný úmysly atd a mě už přestalo bavit ti něco vysvětlovat nebo s tebou vést konverzaci která nikam nevede. stejně se jen urážíme a nasíráme a nic z toho kloudnýho nevznikne.
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    boze to je debil...
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    ASTAR_SERAN: konstatoval jsem tvuj pruser, zase. kde jsi tam prosimte nasel problem s egem?
    ASTAR_SERAN
    ASTAR_SERAN --- ---
    SOLDIK:
    WENIA:
    kluci zjistil jsem, že to s vám opravdu nemá cenu. vy se nedokážete přenést přes svá zatrpklá ega a tudíž jakákoli komunikace s vámi je předem ztracená. nicméně i přesto vám přeji vše nej. hlavně pohodu a vnitřní klid. peace...

    VEX:
    no neke :) on měl někdo (Honza) odvahu napsat jak dopadlo naše první setkání. toho frajera mega cením, tím si to u NYXí komunity docela zavařil :D nebo ne?
    WENIA:
    naopak pořád jsem je prudil, ať to ztišej :) ! mimochodem kluci měli nejvíc sexy bass. hrálo jim to na 34hz a masakr jako !
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    VEX: a hned dostal minusek za ten report.
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    WENIA
    WENIA --- ---
    VEX: normalne kapesnicek...citim v tom ten spirit..kyselinu...top pohodu...jeste chvili takove cteni a mel bych pocit, ze prijde kouzelnik a z Kolotocare se vyklube Jezis Freekultury s aurou a spiritem, ktery jsme tu nevideli od dob Tajmahalu a Mozaiky v Tcku...si musel psat, nebo nekoho nadopoval dobrou kyselinou :DDD
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    ASTAR_SERAN: A co ze ti to vlastne zavidim? Ze pujdes zas sedet? Ze jsi zlodej? Ze mas vyfucenou hlavu? Ze jsi neschpny budisknicemu?
    WENIA
    WENIA --- ---
    ASTAR_SERAN: kamo tobe neni co zavidet :DDDD
    WENIA
    WENIA --- ---
    ASTAR_SERAN: que? ...nic jsi tuto scenu o nic neobohatil, vozis tady lowendacke star, objizdis s nimi kolotoc po klubech, kde te nevypakovali...asi jsi vylizal dost riti, ze te vzali na B4L - imo jsi zajistil cely line up za bar a cestak a asi jsi si analne vylizal LIR i s bednakama, takze pls GTFO kolotocari...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam