• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOMEEKJungle / Drumandbass a všemožné zlámaniny
    MOOWER
    MOOWER --- ---
    mne by spíš zajímalo, kdo prováděl výběr objevů roku a na základě čeho? pár šikovných lidí mi tam totiž chybí
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    podle mě jediný co nebylo zvládnutý v prvním koe byla propagace což je bohužel dost zásadní, viděl jsem to jen na facebooku kde jsem si to dával i na zeď a je možný že to je i na dnbportálu kam ale nechodím, sem na nyx jsem to dával taky já a asi i vašek, chtělo by to zapojení víc subjektů kromě dnb portálu, třeba shadowbox, setycz, technocz (zmínka v NZP podcastu) , redrum,undergroundcity, přizvat i různý dnb crew aby se podíleli na propagaci (lir crew, shotgun, volnej průběh, liquiddnb crew atd.) , a opropagace v klubech odkaz aspoň na jejich stránkách na facebooku, logo na plagátech akci ideálně po celý rok, facebookových skupin atd. který by to tlačily mezi lidi, jinak systém hlasování mi připadá ok možná místo prvních 10 jmen bych dal aspoň prvních 20 aby byl v druhém kole trochu větší výběr protože ze stávajícího počtu mám docela problém si vybrat imho v prvním kole bych nezveřejňoval počet hlasů pro jednotlivé subjekty může to pak svádět k tomu že pak nemá cenu v druhém kole hlasovat, nominační část bych výrazně prodloužil začal bych třeba už v říjnu. pokusit se sehnat i sponzora což je asi utopie a na vyhlášení losovat nějaké ceny (vstupy na festivaly, trička a jinýblbosti, podminkou by byla účast v obou kolech...) berte to jako námět ke zlepšení... no každopádně by stím byla ale hromada práce..
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    FALLENGEMINI: vis proc? Prohlidni si vysledky a pocet hlasu prvniho kola a sam si odpovis...si chytrej kluk ;) ted se do toho par jedincu obuje a hlasu najednou bude dost ;) opravdu se z toho stala nestastna anketa....za me ok kdyz to delal Beast a v Abatonu a pak v Crossu.
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    ja uz nejak nemam silu reagovat na kazdej prispevek tu, tak to shrnu tim, ze veskery informace k tomu dostupny jsou na facebooku, v pripade dotazu jsem k dispozici na tom kontaktnim mailu. bonus na konec - behem necelych 7 hodin, co bezi druhe kolo hlasovani, prislo temer stejne mnozstvi hlasu, jako v celem prvnim kole. asi to totiz nikoho nezajima :)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    Ad ty ceny. Myslim, ze ted nejen ten pocet hlasu uz fakt dokazal, ze uz to skoro nikoho nezajima a nema smysl se tomu dal venovat. Celkove to jde dolu, od ty doby, co to nedela Beast a to sem tomu dost fandil jeste do minulyho roku.

    Cenim, ze se tomu jeste chtel nekdo venovat, ale je to uplne zbytecne vynalozena prace.

    Ps: ja sem hlasoval.
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    ja bych rad hlasoval, ale nikde na me neblikaji napisy kde? proc uz to neni ve vsech dnb auditkach v zahlavi? ;o)
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    tak jsem teda navzdory presvedceni hlasoval (psajo, wole, uz mas jeden hlas) a jsem zvedav, jestli to Vasku prijmete, nebo ne. nepodepsal jsem se svym jmenem.
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    FALLENGEMINI: Čas mám, ale věc tohoto formátu je třeba řešit s větší časovou rezervou.
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    M4Y4: fajn, díky za připomínky. Zkusíme to vzít příští rok v potaz. Řešit se začíná v květnu, to by se snad dalo do února se nějak dohodnout, což? :) Venca bude znova oslovovat všechny subjekty, tak uvidíme co se stane.
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    M4Y4: to je ale presne ten zakladni problem :) ty si predstavujes, ze by to melo nejak bejt, ale nemas cas to realizovat. s tim ale ja nic neudelam :D
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    GENERIXX: Protože na to třeba nemám vůbec čas? A řešit nastavení roční ankety během pár týdnů, kdy to má mít podporu všech, neumím.

    Navíc tak jak to bylo napsané, tak to prostě vyznělo jako hotová věc. Nikdy nezaznělo: pojďme si na to všichni sednout, představím vám koncepci a moje očekávání, resp. Pojďme dát dohromady volební systém a nastavit podmínky. Nepastnul jsem sem část o tom, jak je to nastavené a v reálném provozu se to teprve bude pilovat. Ano, hlasování se trochu změnilo ale hlavní problém stále přetrvává. Já do toho nijak nereju, jen píšu vlastní názor a postřehy, přeberte si to, jak uznáte za vhodné.
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    M4Y4: a kdo ti proboha bránil se nabídnout že budeš pomáhat právě s tímhle nebo namítnout, že ti to nepřijde okej? Klidně mohla být sestavená komise z pár zástupců scény, kteří by měli k hlasovaní přístup a pomáhali s kontrolou. Ale měl někdo zájem? Ne.
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    MARIHAI: narizeni evropske komise.
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    já sem jen hodím to, co mi bylo odesláno Vaškem a proč jsme do toho nešli:

    "takovy ty "dulezity" veci (typu propagace, motivace lidi k hlasovani, tvorba ankety, vyhlaseni vysledku atd.) si obstarame"

    Dokud bude kolektorem/kontrolorem hlasů jeden subjekt, není to prostě transparentní a s tím mám osobně největší problém. Pravidla nejsou nastavena rovnocenně a dále se musím vŕatit k tomu, co jsem tu již napsal.
    TOMSELY
    TOMSELY --- ---
    Nejlepší album roku od Ed Rush & Optical, ale mezi producenty nejsou?
    Andy C něco vydal?
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    SOLDIK: Jakou to ma spojitost s djingem?
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    Me zarazilo jen jedno. Genderovy rozliseni dj djka? Ono se to nejak lisi?
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    M4Y4: k té schůzi - to by ale nejdřív ty subjekty museli zareagovat na tem první mail a pak by se dala domluvit schůzk a s těmi, kdo by měli zájem něco dělat, takže příčinu toho, proč se tak nestalo opět hledáš na špatném místě.
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    GENERIXX: Myslím, že podnétů, co a jak, tu zazněla spousta. Je asi tedy na místě si položit otázku, proč to tedy ostatní nepodporují, ne? Nikde jsem nenapsal, že by nedošlo ke změně, určitě to doznala změn, ale dopadlo to stejně, jako minulý rok.

    FALLENGEMINI: Viditelnost je o tom, kolik subjektů to podporuje. Tvůj mail, ohledně nastavení hlasování, jsem tehdy přeposílal celé crew. Ten se však setkal s dost protichůdnými názory, proto jsme do toho nešli.

    Co se názvu týče, přijde mi to naprosto transparentní a správné. Zvláště v případě, že to zajištuje pouze jedno médium. Hlasy by se měly hromadit za konkrétní média či na společnou hromadu, kde by bylo možné, nezávisle, ověřit jejich validitu. Partnery jsou kluby, kde je, v určité míře, střet zájmů.

    Znovu říkám, že pro nastavení pravidel by bylo nejvhodnější se sejít osobně se zástupci médií a domluvit se jak na volebním systému, tak na konkrétní spolupráci ohledně proma.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam