M4Y4,
M4Y4: víš ona ta anketa je taková lidová a když ti lidi ji nesdílej a nezvou tam kamarády, známý a nestarají se o to, pak je to problém. Já osobně jsem tu anketu sdílela několikrát v desítkách skupin a portl to cpal v rámci svých mediálních zdrojů uplně všude. Zato od partnerů akce jsem neviděla jedinou aktivitu, djs na to srali, crews na to srali, pak se neni moc co divit, ze to takhle dopada.
A co se transparentnosti týče, když s tim máte takovej problém, tak proč doprdele nikdo z vás Vencovi nepomohl. Ptoč jste se při přizvání ke spolupráci na to vyjebali a teď tu brečíte, že to neni podle vašich představ, když se to tady celej rok vědělo, že máte možnost se do toho vložit a přispět svou torškou do mlýna.. Tomu vážně nerozumim. Venca na tom vypotil krev a posun v anketě je docela významnej. Celý systém toho jak je to nyní rozplánovaný tady ještě nikdy nebyl. Když se to nepodaří, příští rok se to třeba udělá ještě jinak.
Ale nejdůležitějsí je, abyste se všichni zapojili. Dokud tady budete pyskovat a ničím nepřispějete, pak fakt nemá cenu se o to tady vůbec snažit, protože nezájem nebo bojkot lidí ze scény to vždycky pošle do kopru. Když se vám to nelíbí, pojďte to změnit, každej měl možnost.
Příští rok se klidne pro klid duší může jmenovat DnB Portal awards, tohle je fak ale tak strašně bezvýznamná změna, že se tomu musím maličko zasmát. Principielně to nic nemění.