podle mě jediný co nebylo zvládnutý v prvním koe byla propagace což je bohužel dost zásadní, viděl jsem to jen na facebooku kde jsem si to dával i na zeď a je možný že to je i na dnbportálu kam ale nechodím, sem na nyx jsem to dával taky já a asi i vašek, chtělo by to zapojení víc subjektů kromě dnb portálu, třeba shadowbox, setycz, technocz (zmínka v NZP podcastu) , redrum,undergroundcity, přizvat i různý dnb crew aby se podíleli na propagaci (lir crew, shotgun, volnej průběh, liquiddnb crew atd.) , a opropagace v klubech odkaz aspoň na jejich stránkách na facebooku, logo na plagátech akci ideálně po celý rok, facebookových skupin atd. který by to tlačily mezi lidi, jinak systém hlasování mi připadá ok možná místo prvních 10 jmen bych dal aspoň prvních 20 aby byl v druhém kole trochu větší výběr protože ze stávajícího počtu mám docela problém si vybrat imho v prvním kole bych nezveřejňoval počet hlasů pro jednotlivé subjekty může to pak svádět k tomu že pak nemá cenu v druhém kole hlasovat, nominační část bych výrazně prodloužil začal bych třeba už v říjnu. pokusit se sehnat i sponzora což je asi utopie a na vyhlášení losovat nějaké ceny (vstupy na festivaly, trička a jinýblbosti, podminkou by byla účast v obou kolech...) berte to jako námět ke zlepšení... no každopádně by stím byla ale hromada práce..