• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOMEEKJungle / Drumandbass a všemožné zlámaniny
    KYN
    KYN --- ---
    FALLENGEMINI: Díky, že ses k tomu opět postavil jako chlap (myslim to vážně). Hele můžu ještě jednu věc? Jak jste rozeznávali ty neplatný hlasy? Mně mail a jméno přijde nějak málo...
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    je tady toho hrozne moc, na co by se dalo reagovat, ale vazne tim nechci ztracet cas, takze si vyberu jen par veci.

    zacnu tema vytkama k prostoru: ne, stehovat do Crossu se to vazne nebude. duvodu k tomu je nekolik, predne ta castecne formalni atmosfera a vymezeni se vuci tradicnimu formatu akci je v pripade vyhlaseni ankety zadouci. myslet si o tom samozrejme muzete, co chcete, ale fakt mi neprijde vhodny neco takovyho nacpat doprostred klasickyho klubu a jeste kolem toho postavit party. vcerejsek jasne ukazal, ze Lucerna je na to idealni prostor, lidi si tam muzou behem vyhlaseni posedat, maji prehled o tom, co se deje, da se bez problemu dostat rychle na stage i z ni, je tam skvely zazemi atd. po skonceni predavani se tam lidi prochazeli a davali se do reci, neco takovyho si pri vsi ucte ke Crossu (a myslim, ze vsichni dobre vi, ze je to muj "domaci" klub v podstate a tudiz srdcovka) nedokazu dost dobre predstavit. neodpovida to ty vizi, kterou v ramci tyhle ankety mam(e). doporucil bych vsem, kdo tam rok nebyli, aby zase zasli, protoze ten prostor je po upravach hezky predelanej, balkony jsou pokryty akustickou vrstvou, takze je tam pekne ostrej zvuk.

    co se tyce informovanosti o hlasovani v prvnim kole, musim rict, ze z nekterejch kecu tady fakt uz tecu. udalost videlo 18 tisic lidi, coz mi prijde jako dostatecny cislo na to, aby se jich aspon cast zapojila. Anakinova hlaska o tom, ze se o hlasovani dozvedel z mailu na shadowboxu, uz hranici s provokaci, vzhledem k tomu, ze ten mail sel o 2 dny pozdeji, nez se tu ve vsech dnb auditkach, do kterych chodim, objevil link na anketu, nehlede na to, ze jsme hned na zacatku na tu fb udalost pozvali s Nelou naprostou vetsinu lidi "ze sceny". rikal jsem to tady uz po tom prvnim kole, podivejte se, je to uplne jednoduchy. nemuzete cekat, ze se lidi pohrnou do hlasovani v ankete, ktera se jich nijak zvlast netyka. nemam nic proti tomu, kdyz se vam cokoliv na te ankete nelibi, mate na to koneckoncu plne pravo, takze nikomu nevycitam, ze tu akci kvuli osobnimu nazoru nepodpori. co mi vsak vadi je pak to nasledny brani si do huby cehokoliv, co je s tou anketou spojene.

    to, ze v prvnim kole neprislo vic hlasu, neni chyba poradatele ankety, kterej udelal maximum pro to, aby to mezi lidi dostal, ale vas samotnych. nemuzu vas nutit, abyste to nejakym zpusobem podporili, ani to po vas nechci, zaroven ale taky nechci cist debilni kecy o tom, ze vysledky jsou vzhledem k poctu hlasujicich ostudny. ostuda je to jen pro ty, kteri tvrdi, jak je jim to cely ukradeny a ze to jde stejne cim dal vic doprdele, kdyz ve skutecnosti pravdepodobne nemuzou prekousnout fakt, ze na "nominaci" do druhyho kola stacilo blbejch 5-10 hlasu ve vetsine kategorii a ani takhle malo jich nedostali. divite se? sdileli jste to? ne? tak se nedivte. nevim, z ceho prameni pocit nekterejch djs/producentu, ze jsou asi dost velky hvezdy na to, aby si na ne lidi vzpomneli hned, jak nekde uvidej napsano "AWARDS". takovejch lidi tu mame asi tolik, jako prstu na jedny ruce. jsou lidi, kterym jsou vysledky v anketach popularity skutecne ukradeny a je to tak v poradku, nechteji se nikde nikomu cpat, fer, beru. sam to taky nemam rad. pak jsou lidi, kteri se proste nejak verejne profiluji, at uz sikovnou praci se socialnimi sitemi nebo tim, ze hraji "pro lidi". no a pak je ta skupina nekde mezi (ta nejhorsi), ktera sice vsude pise, jak ji to nezajima, ale pak je nasrana, ze pro ne nikdo nehlasuje (pripadne ze lidi nehlasujou tak, jak by se libilo jim) a kritizuje kde co, od spatnyho proma po debilni system hlasovani. uvedomte si konecne, ze ta anketa neni pro lidi, ale pro "nas". a vysledky se odviji od staryho znamyho rceni, ze "priklady tahnou". stavite se k ty ankete prdeli a divite se, ze to pak takhle vypada.

    Alah dneska psal, ze mu prijde smutny, ze na akce chodi tisice lidi, co maj potrebu si kupovat zanrove zamereny merch, a pak jim je ve finale uplne jedno kdo a co hraje, absolutne bez zajmu cokoliv vyplnovat nebo podporit, pricemz nasledne prohlasi, ze sam nehlasoval, protoze nema o deni na scene moc zajem. aka pojdme si postezovat na to, ze lidi jsou liny kurvy a nezajimaj se o scenu, ale nam je to taky ukradeny. nemuzete chtit po lidech, co jdou jednou za tyden (pripadne za mesic) na akci "zakalit", aby suplovali absenci vasich vlastnich fundovanych nazoru. mnohem vetsi podpory se ta anketa dockala od lidi, kteri se sdruzuji v pro mnohe "debilnich" facebookovych skupinach, aby si tam sdileli pisnicky, nad kteryma tady vetsina osazenstva prinejlepsim ohrnuje nos, nez od lidi, ktery by meli ve vlastnim zajmu tyhle veci podporit, kdyz ne kvuli vlastnim zistnym duvodum, tak pro dobrej pocit z toho, ze "splni svoji obcanskou povinnost" aka ze maj pravo nazyvat se soucasti tyhle komunity. mnohem vic skutecne hodnotnejch podnetu na to, co s tou anketou dal, padlo od lidi, kteri se staraji o vlastni aktivity spojeny s drum & bassem, misto aby se na nyxu rejpali porad dokola v blbostech.

    ty asi 2 nebo 3 diskuze, ktery jsem tu loni na tema AWARDS rozpoutal, byly relativne prinosny, narozdil od toho, co se tu objevilo na to konto za posledni mesic. rozhodne to nebylo dokonaly a do pristiho roku mame spoustu veci ke zlepseni, ale s tim si uz po letosnich zkusenostech poradim mnohem lip, uz jen v tom, ze si sezenu par lidi, kteri ve finale opravdu neco udelaji a nebudou jen naprazdno tvrdit, ze by se radi zapojili, aby se nakonec proti tomu vsemu ostre vymezili, protoze to nekoresponduje s jejich vlastnim pohledem na vec.
    TOMEEK
    TOMEEK --- ---
    MEDAN: to byl hodne slusnej mejdan :)
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    ed rush lucerna 2001
    kdo rika, ze lucerna se pro dnb nehodi?
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    AKISAN: no vidíš
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    SYXAO: tak na toho bych sel ,)
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    AKISAN: to já jo náhodou supr japonec brácha Makota .)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    SYXAO: ja jeste bliz...na akiru bych asi nesel ale ,)
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    pche nějakej LMB kdyby to mělo za něco stát tak se to udělá v puppu když je to tam dost dobrý pro jágra tak určitě i pro Akiru a navíc bych to neměl aspoň tak daleko !
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    LKD: jojojo a nejen ze to bude BIG ale i prinosny urcite.
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    L4MA: no...to je dobrej dotaz?! haha))

    Kyne?
    jinak tady mas posledni i s tracklistem

    [ AKISAN @ dnb mp3 - sety, podcasty, mixy, etc.. ]
    LKD
    LKD --- ---
    "Letošní rok tady (v ČR) česká scéna, my všichni, zažijeme takový poměrně velký posun kupředu, protože v létě tady proběhne mezinárodní konference, která je zaměřená na drumandbass. Bude na ní mluvit spousta osobností z celého světa, ať už to budou umělci, jejich manažeři, agenti, majitelé labelů. Já věřím, že ta konference mimo jiné ukáže, že drumandbass není jenom ta hudba, jenom ty mejdany, které máme všichni rádi, ale že to je věc, za kterou je spousta práce, lidi z celého světa," potěšil návštěvníky CZ DNB awards šéf festivalu LIR.
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    KYN: tos nenapsal :D Tohle nemá cenu komentovat ani, krásně to zapadá do toho o čem tu mluvíme :)
    KYN
    KYN --- ---
    GENERIXX: Dyť Venca to tu sleduje jak nikdo jinej. Tak jakypak maily. A picovali jsme uz predtim.
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    ESKA: resilo se to tady xkrat, chces to na stribrnym tacku pod nos? :D

    Spousta věcí se posrala, spousta věci se dala udělat jinak a lépe a s každou chybou všichni rosteme, tak jsem zvědavá, zda to na příštím roce bude poznat. Já loni vyhrožovala, že se do toho vložím a pokusím se pomoci jak to jen půjde, jsem zvědavá, esli někdo další bude následovat :)
    LKD
    LKD --- ---
    ESKA: tak to jsi asi vyloučený ze scény, sry )
    L4MA
    L4MA --- ---
    takovejch slov a pritom soldik, m4y4 ani generix nic nevyhrali... zbytecnej contest. :)

    akiro nebo kyne, existuje nejakej archiv snake pit podcastu, prosim?
    ESKA
    ESKA --- ---
    GENERIXX: mě se teda nikdo na nic neptal a žádnej mail sem taky nedostal :)))))
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    SNOOKEY: tak do tho ja nemam co mluvit...max muzu tady pripominat))
    GENERIXX: pripominam)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam