• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOMEEKJungle / Drumandbass a všemožné zlámaniny
    KAMCZA
    KAMCZA --- ---
    Když promo, tak promo, Budeme mít nadějný, prověřený a srdcový hosty.



    https://www.facebook.com/events/292920247737772/
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    FALLENGEMINI: ad promo chápu že to ondra prostě nemohl dát ofiko ven, ale o to víc to mohl šířit klasickou šuškandou tenhle nástroj je hodně mocnej.... a na udělání nějakýho mega proma těsně před akci kdy už to bylo jasný že přijede byl taky čas sice omezenej ale byl....
    ....jinak teda ve výsledku 3 stage většinu noci slušně zaplněná, první a druhá stage většinu noci poloprázdná. no a pár lidí co jsem jim psal nešlo jen proto že to bylo na třetí "stagei"

    AKISAN: nikdy se mi nestalo že bych odešel z markyho setu byť jen na záchod tohle bylo poprvé a to je pro mě něco jako ježíš pro křesťany. Prostě mě ten set nebavil (myslím tím selekce) narozdíl od Fabia
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    MARIHAI: MARKY je vzdycky nejlepsi DJ kdyz nekde hraje ,)
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    a těžko nehrát neuro když to jsou prostě co se týče energie největší bomby co se v současnosti produkujou. Byl jsem fakt překvapenej jak obrovskej rozdíl je mezi mojí oblíbenou peckou Break - Confidential a víceméně jakoukoliv Mefjusovinou
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    ja slyšel markyho na imaginationu někdy na jaře a byl nejelpší ze všech co jsem tam slyšel :)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    FALLENGEMINI:
    FALLENGEMINI: tak ukecame kluky at pustej ten set ven celej offiko a pak budeme v debate pokracovat ,)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    VEX: jojo promo uz je celkove dneska jinde a slo to dost dolu ... na tamto nereaguju, me nenachytas :oD
    VEX
    VEX --- ---
    TUBUS: Otázka proma je vlastně docela zajímavá. Z minulosti jsem byl promotérama naučenej, že se v pátek mrknu do tohohle auditka nebo do diskuse Letáky a budu zhruba vědět, co se od pátku do soboty bude dít. Dneska se mi zdá, že už to skoro nikdo nedělá. Snad jen Neighbour a občas Stantha s Fallenem sem hoděj info. Jsem minorita bez FB, ani mě to už moc netankuje, občas mrknu na program crossu, ale vidim, že se to celkově trochu změnilo:)
    AKISAN: No tak jsi tady potvrdil, co kluci píšou - nebude hrát liquidy - stadionová selekce - profesionalní dj
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    jinak +1 za It's A Secret, kdyby do toho nemichal tu druhou sracku, mozna bych mu i odpustil :D
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    AKISAN: ja stojim tam nekde vzadu a nudim se. ja vim, ze par tracku daval, ale bavil jsem se o setu celkove, ne o vlastovkach :) energie v kotli je pomerne jasne dana tim, co u nas momentalne frci. je uplne jasny, ze by tam lidi okusovali zabrany, kdyby seslal Dead Limit. ale to je pro me stadionova selekce, kterou predvadelo 9 z 10 djs na camp stagi. promin, ale od Markyho, jako zkusenyho selektora a pana DJe po technicky strance ocekavam, ze se nenecha strhnout tim, ze mu tam tesne po zapadu slunce stoji par tisic lidi a predvede neco, co se na druhej set vecera na hlavni stagi hodi. za me to tak nebylo. poslednich 15 minut bych mu i odpustil, kdyz vezmu v uvahu, ze po nem byl opening + Friction. ale tech vyletnenejch a hopsavejch veci tam bylo fakt kurevsky malo, na ukor plechu, ktery si mohl slyset na LiRu kdekoliv jinde a predevsim od kohokoliv :)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    RONDO: no jasne, tohle prece hral celej set ,)
    RONDO
    RONDO --- ---
    AKISAN: haha, dobrej odpad :D
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    Vuec to tam nesedlo:

    Instagram
    https://www.instagram.com/p/BIdPFTgD4ho/
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    FALLENGEMINI: nemusis se opakovat ...Fabia sleduju od roku 1997 a tam vzdycky presne vis co cekat a vis co hraje...takze taky nemuzes bejt "prekvapenej" ,)

    RIO rmx daval ,) a i ty Calibry tam poslal... me to psat nemusis ja to hraju taky ale jeho postoj a selekci na liru chapu a i kdyby tak zahral 4krat za sebou furt bych si nedovolil napsat ze PRESEDLAL na stadionovou slekci ,) just sayin.

    A jestli to tam nepatri, tak mi vysvetli tu energii v kotli kdyz Marky hral.. dal sem celej set za nim kus a vetsinu mezi lidma ,) a mel i dlouhy videa ktery sem mu posilal.
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    AKISAN: se budu opakovat, ale byl jsi v sobotu na Fabiovi? hral pro stejnej kotel a bavilo me to teda mnohem vic, i lidi okolo si to uzivali a nepotrebovali k tomu zadny urvany picoviny, ktery Marky sazel dobry tri ctvrtiny svyho setu :) bavit lidi muzes i Calibrem a Sebou, ale o to ani tak nejde. stacilo by, kdyby hral svoje veci (typu Rio remix nebo Bloody Mary), do toho dal par Hazardu, T>I a Jam Thieves, pripadne neco ve stylu Oxygen od Alibi - bylo by to decentni, vhodny, lidi by to bavilo. je uplne jedno, kolik tisic lidi pred tebou stoji, v pul devaty na hlavni (mainstreamovou) stage rozhodne nepatri tvrdej jump up a neuroklauni))
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    TUBUS: no na instagramu je blofeld aktivni hodne ti mas pravdu)
    KYN: ani ustupek...proste stojis pred obrim x tisicovym davem na mainstagi a vidis jakej tam je crowd tak nebudes hrat calibra a sebu x krat za set... proste profesionalni dj.

    Btw kdyz uz se o tom bavime tak mel Marky mnohem delsi a "debilnejsi" obdobi kdyz si ulitl na clownech

    Tak se divim, ze se nekdo divi a pak se divim ze Syky napise ze prisel na neco jinyho... na main stage na liru.
    KYN
    KYN --- ---
    FALLENGEMINI: Nojo, na ty neura sem zapomnel. Ok, ja rikam mensi ustupek, ty presedlani :)
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    KYN: ja nevim, mne to prislo proste uplne mimo. cekal jsem par soulful veci prolozenejch takovym tim groovy jump upem ve stylu Bricks Don't Roll nebo jeste lip treba Won't Budge ci veci od T>I, misto toho to po 15 minutach bylo na hrane jump up/neuro. takze v tomhle konkretnim pripade bych se s tim "lepsim" jump upem neztotoznoval. jinak to ale plati (nebo aspon plativalo)
    TUBUS
    TUBUS --- ---
    AKISAN: No a... Souhlas. Promo na houby. Na druhou stranu je to tady samej drummer a program Crossu nikdo nesleduje, Bassdrive nikdo neposlouchá...? Míň Instagramu, víc Bassdrive, #justsayin :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam