L4MA: castecne mas pravdu v tom nastupnictvi, ale ne, UK porad valcuje clownstep, neuro se tam nikdy nechytilo tak, jako tady na kontinentu. Mefjus je pro ne porad spis "underground" :D
GENERIXX: mela stesti na lidi, co ji protahli do povedomi. pred tim, nez zacala hrat, byla promoter, pracovala v klubu a delal street promo - ocividne vi co delat a co nedelat sama + ma kontakty. bez Mampiho a IC3 by ji to trvalo o par mesicu dyl, porad je gro jejiho uspechu v tom, ze hraje popularni hudbu a je to holka.
L4MA: je to tak. at se u toho mistni osazentsvo osiva jak chce :) Noisia dela normalni klauni poslednich par let, nic to nemeni na tom, ze konkretne Dead Limit nebo Tentacles me fakt bavi.
jinak teda obecne - jump up DJs se vzdycky vyznacovali tim, ze hrajou mismas sypacek, at tomu rikame/rikate jump up nebo ne, to fakt neni zadna novinka a urcite se to netyka zrovna jen ji. staci si poslechnout cokoliv od Mampiho, Hazarda a dalsich, ktery by tady asi kazdej oznacil za 100% jump up DJs. ta aktualni tvorba tomu odpovida.