• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOMEEKJungle / Drumandbass a všemožné zlámaniny

    DISKOFILŮM VSTUP ZAKÁZÁN / 2024: ZBYLI JEN DISKOFILOVÉ A DŮCHODCI

    EMOTIKONY / PHUN WORDS

    I Klute to ví: "Never trust a white man with dreads"

    2014 motto: never trust a dj that doesn't use headphones...

    rozbalit záhlaví
    KYN
    KYN --- ---
    PSYEK: tak ale zanadávat si na Babiše člověku uleví. Když vezmu tu analogii s volbama, tak mi to letos přišlo, jakože se udělala tajná stránka na webu úřadu vlády a řeklo se stranám, ať to dostanou mezi lidi. A že je to vlastně super, protože během toho můžou lidem říct, koho maj volit. Tobě to přijde ok, mně ne. Vlastně mě na tom nejvíc zaráží, že to neni naopak :)
    PSYEK
    PSYEK --- ---
    KYN: To že nejvetsi část proma by měl udělat pořadatel je jasné, ale imho je prostě třeba aby se zapojili i "souťežící" a to víceméně jakoukoliv formou. Ať už to hoofbeats, bigroll a tom mole dělají jakkoliv, tak tím že tam dostanou svoji ségru aby zahlasovala v jejich kategorii, tak tam zároveň dostanou někoho kdo zahlasuje i v těch ostatních. Já prostě nechápu tu hru na to, že dramíčky jsou něco víc a úplně jinde než zbytek světa a hrozně fér a komunita, rodina a já nevim co. A tohle bys neměl, tohle je přes čáru...
    Volby se tu vyhrávají za koblihy a populistické bonmoty, ale zrovna dnb awards jsou čisté jak lilie? Jiná věc je, že i když bude hlasovat 50000 lidí tak vysledky budou pořád podobné, ale aspoň to nebude tak zoufale trapné a do očí bijící a trochu to ospravedlní existenci téhle ankety.
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    MARIHAI: ten, kdo ma Shazam v mobilu))))
    L4MA
    L4MA --- ---
    FALLENGEMINI: hlasim se jako cestnej zastupce mnoziny 18-30, kterej se nestal djem, neposunul se dal, ma zajem, projizdi tracklisty, a divim se, jak muze bejt nekdo nejlepsi producent, kdyz za celej rok nevydal track. :)
    VEX
    VEX --- ---
    PSYEK: Pro mě jsi trochu takové měřítko a vzor jak vystupovat jako label boss.
    KYN
    KYN --- ---
    PSYEK: no naznačils věc, která mi letos vadila uplně nejvíc. Totální fakoff dnbportalu na promo ankety přes svoje kanály a všechno promo se jelo stylem "tady je anketa, sdílejte ji, protože je to ve vašem vlastním zájmu". Dyť ani na formulář prvního kola se nešlo prokliknout z jejich hlavní stránky.

    Když mi to někdo vyvrátí rád změnim názor.

    Takže souhlas s částí o tom, že jsme kokoti, ale se zbytkem si dovolim nesouhlasit.
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    FALLENGEMINI: Kdo ti v ty skupine odpovi kdyz uz nejsou zadny lidi co maj v hlave dnb encyklopedii?:)

    Recnicka .. ;)
    SHMIDOO
    SHMIDOO --- ---
    KEITHHSTER:
    FALLENGEMINI: ou.... tak to cumim....tak az zase uslysim jak ma awards na parku, tak se ho na tohle zeptam...
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    hele uprimne? nic proti sponzorovanejm postum - ackoliv to sam nedelam, beru to v dnesni dobe za standard, vzhledem k metrikam facebooku, kdy stranka s tisicovkou lajku pri nesponzorovanym postu oslovi sotva stovku lidi, se tomu v podstate neda vyhnout.
    dalsi vec je attention span lidi 18-30, kteri u vetsiny producentu/DJu budou tvorit majoritu jejich fanouskovske zakladny, kdy pokud vas zrovna vcera nevideli na lineupu velky akce a netlacite do nich denne horem dolem obsah, ani si na vas nevzpomenou. na rovinu ta generace (nebo mozna spis skupina lidi, abych neprehanel), ktera mela opravdu zajem o tu hudbu, vikend co vikend objizdela zajimavy akce napric republikou, po vecerech hltala encyklopedicky znalosti o releasech a tydny usilovne v tracklistech setu patrala po ID novejch dubplatu, to ma za sebou. bud se z nich stali DJs nebo se v zivote posunuli dal.
    dneska o nic takovyho nikdo zajem nema...kdyz hledam track, tak ho hodim do skupiny na facebooku a nekdo mi odpovi, snazit se nemusim. stejne tak mi staci najit si jednoho oblibenyho producenta/DJe, na kteryho budu pravidelne jezdit, budu znat par jeho "nejvic" tracku a kazdej rok ho vytrvale budu psat do vsech kolonek, i kdyz treba v tom roce vyprodukoval sotva jedinej remix a porad se nenaucil hrat.
    takze vono je sice vtipny/trapny/tragicky, ze se vysledky nijak zvlast nemeni (nebo se dokonce opakuji), ale tezko se tomu muzeme divit))
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    díky
    PSYEK
    PSYEK --- ---
    Rád bych se místní elity zeptal jestli je tohle ok, nebo jestli teda budu ještě víc vyloučený ze scény? Dle zdejšího kodexu je to takové napůl, tak chci vědět na čem jsem. V můj neprospěch jistě mluví i to, že minimálně kilečko jsem do toho vrazil, jako ostatně do každého fb postu kde chci aby byl dosah větší než patnáct lidí.
    Osobně si myslím, že jste tak trochu banda kokotů co řeší pičoviny :) (čest výjimkám) Když už tahle naprosto zbytečná a každoročně nezvládnutá anketa existuje, tak by aspoň bylo fajn kdyby se ji zůčastnilo co nejvíc hlasujících, na tom se shodnem ne? A tomu sponzorované posty dost pomáhají. #sorryjako


    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    pozor, tady vznika kodex. se zapise do dejin!
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    RONDO: 1 gram is ok, iam punk))
    RONDO
    RONDO --- ---
    vzhledem k tomu jak fb funguje a jak mizivýmu procentu follwerů normálně vůbec nějaký příspěvky ukazuje je nepoužívání placený reklamy známka punku, deal with it.
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    MEDAN: souhlasim
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    já na tom placení fb reklamy nic špatnýho nevidím. facebook tak přeci funguje... jak jinak donutit lidi, kteří příjdou na párty kde hraju a líbí se jim to, aby si pak na mě vzpoměli, než že jim to naservíruju přímo pod nos? a toho docílím (mimo jiné) tak, že facebooku zaplatím. každý měl tu možnost. někdo jí využil, někdo ne...
    to psaní osobních zpráv - spamování, už mi příjde trochu za hranou.
    KEITHHSTER
    KEITHHSTER --- ---
    FALLENGEMINI:
    SHMIDOO: ja jsem zas slysel od vice lidí ( ktery se fakt neznaj ) ze jim psali neznamy osoby z fb at hlasujou pro Hb apod .. klukum psala holka a obracejne :))
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    SHMIDOO: no, kdyz pritelkyni myho kamarada z Liberce pise Joshua o hlas na zaklade toho, ze byla na akci ve Spotu, , kde v lednu hral, tak nevim, jak moc se to da jeste pribarvit))
    SHMIDOO
    SHMIDOO --- ---
    AKISAN: tomu s hoofbeats si dost pribarvil ales a nekdo si vymyslel historku ze joshua za hlasy rozdava HB tricka, coz je samozrejme blbost :D

    placena reklama na awards uz byla dva roky zpet a co si dobre vzpominam, tak to nekteri hrotili az tak, ze uz mi to ani vtipne neprislo
    me by jen zajimalo jako jestli to potom k necemu je? ja ty vysledky treba jeste ten vecer zapomenu a je mi to fuk...
    btw: daleko vic me serou djs, co mi pisou o hlasy v nejakych anketach na udalostech, aby si je jakoze promoter vybral
    KYN
    KYN --- ---
    SOLDIK: Nevim, nemam z toho ten pocit
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    KYN: proc?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam