• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOMEEKJungle / Drumandbass a všemožné zlámaniny
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    dyt byl ozralej a nafrcenej jak doga, na tom cosmic tripu bylo strasny vedro ze se ohybaly desky. taky to byl posledni cosmic trip ne? v roudnici
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    LKD: pověz víc o tom jak Goldie balil Saihu :D
    LKD
    LKD --- ---
    Lidi ve hře přece jasně ví, kdo si může co dovolit říct. viz např. imo zbytečný hype Banksy & Goldie. Kde je hate scény na Goldieho? Dodneška nechápu, že chtěl tak trestuhodně levně sbalit slečnu Saihu a teď k tomu i práskne Banksyho? Nevěř nikomu se zlatou čelistí ))
    Teddy killerz dostali bídu, fajn, mechanismus skvěle funguje a právě byl ověřen. Jsi z "béčka", řekneš píčovinu, dostaneš pár reakcí a vše jede dál. Dyť je to jen neškodný tweettalk, nikoho nezabili, pozítří si na to nikdo nevzpomene.
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    MEDAN: díky za vyjádření mé myšlenky... ani jedni z obou táborů si nemají co vyčítat
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    vždyť dneska jump up i neuro zní úplně stejně hrozně, tak o co jde?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    to je jako vycitat autonomicu ze v nem neni dost narez.
    nebo liquidu ze jsou v nem vokaly.

    nesmysl cela tahle ne-kauza. sry. klasicky zmateni pojmu a falesny otazky z toho plynouci
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    OGLOKOOG: bud jsou jen normalne blbi a blbe to podavaj, nebo jsou zahorkli. tak jako tak ten zpusob, jakym to podavaj, je krajne nestastnej, protoze kdokoliv, kdo neni zaprisahlej jejich/neuro fanousek a nemysli si, ze je vsechen jump-up ostudou drum & bassu, z toho citi maximalne zahorklost a masirovani vlastniho ega
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    Já v tom fakt nevidím jakoukoliv závist nebo tak něco, jenom jim prostě jump-up přijde (oprávněně) k smíchu, tak si z něj dělají srandu. A jump-upáři se ublíženě ozývají, což by neměli potřebu dělat, kdyby si byli opravdu jistí tím, že je to nesmysl.
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    FALLENGEMINI: Pražáky taky nikdo nenutí bydlet v Praze, a stejně si občas rádi zavtipkujeme na účet Brna.
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    hele ale ty neuro producenty nikdo nenuti delat prave neuro, ne? kdyz pominu to, ze TK v 9 pripadech z 10 delaj stejny (ne-li horsi) bezduchy mrdky, z nichz mnohy znej dost podobne tomu "modernimu" jump-upu, do kteryho se radi navazej, tak stejne nechapu, kde je ta pointa toho hejtu. to potrebujou prodat svoje novy spatny album a neznaj jinej zpusob PR? nebo je sere, ze riffy z jejich tracku nezpivaj zkoulovany lidi na festakach po cely zemekouli, kdyz stahnou savli uprostred setu?
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    Já po něm nic nechci, jenom si myslím, že TK mají v tom, co řekli, pravdu. Nic víc.
    VEX
    VEX --- ---
    OGLOKOOG: Já nevim co po tom jump-upu chceš. Mně bylo od první chvíle jasný, že tenhle styl nemá ambice bejt oduševnělou symfonií.
    MR_NOBODY
    MR_NOBODY --- ---
    OGLOKOOG: Jde asi spis o to, ze nemusi vzdy nutne jit o technicky skills aby to lidi bavilo a aby se dalo rict, ze to je dobra hudba...umel cobain hrat na kytaru stejne jako hendrix?
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    VEX: To trochu naráží na fakt, že současný neuro je i přes veškerou degeneraci a nekrotizaci pořád ještě i hudebně kvalitnější, komplexnější a ducha/duše/vibuplnější, než současnej jump-up. Technickou zdatnost snad i ti jumpupáři mají.
    VEX
    VEX --- ---
    OGLOKOOG: Pro lidi, který si myslej, že je muzika jen o technický zdatnosti, možná ano.
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    VEX: Já ale neříkám, že jsou soudní. Jenom, že to tvrzení (ať už ho napsal kdokoliv, producent neproducent) je v jádru pravdivý. Soudnost nechme stranou.
    VEX
    VEX --- ---
    OGLOKOOG: Myslim že žádnej soudnej producent nemá zapotřebí navážet se do spřízněnejch subžánrů. To sou takový kydy na který neni nikdo zvědavej, protože jsou bezpředmětný.
    VEX
    VEX --- ---
    Hans Zimmer by taky mohl dělat liquid.
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    Nebo já nevim, nemají? Má k tomu někdo něco konstruktivního? Mefjus, Noisia, Audio a další by mohli tracky typu Warning solit ven rychlostí tak jeden až dva denně včetně mixu a masteru. A mělo by to duše i vibů kotel (v rámci možností).
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    SOLDIK: Hezký, jak hned všichni sváděj řeč na respekt, škatulky, chybějící baby na neuru... protože je každýmu v hloubi duše jasný, že TK mají naprostou pravdu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam