• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOMEEKJungle / Drumandbass a všemožné zlámaniny

    DISKOFILŮM VSTUP ZAKÁZÁN / 2024: ZBYLI JEN DISKOFILOVÉ A DŮCHODCI

    EMOTIKONY / PHUN WORDS

    I Klute to ví: "Never trust a white man with dreads"

    2014 motto: never trust a dj that doesn't use headphones...

    rozbalit záhlaví
    FREEDA
    FREEDA --- ---
    GENERIXX: Jo vidíš cross middle finger, škoda, že si ho pořádně nepamatuju. U toho mě mrzí jen jedna věc, že tam byly i holky, na které to nebylo, ten měl patřit jen tobě. :) A ne, to není lež a ani pomluva. To je fakt, kterej se stal, a nad kterým se jednou za čas pobavíme. Nestydím se za to :) A tys to řekla Filipovi? Ani si navzpomínám, jestli mi to říkal Filip, ono to vědělo více lidí.

    No nic, popojedem...7k za grafiku? Přesněji 7400,-, ale pozor, dala jsem Alešovi na výběr - buď zaplatí, nebo se grafika nebude využívat, to je fér si myslím, ne? Možnost volby, nůž na krku neměl.

    A teď k té údajné fámě...o tom nic nevím, klidně mi tu pošli screen, že jsem něco takového někde někomu napsala, nebo ať promluví ten, komu jsem to řekla. Nic takového si totiž nepamatuji. ;) Se screenama umíš, takže to sem klidně dej.

    No a teď vyhodnocení - nemyslela jsem ani jedno z toho, co jsi tady napsala, hodila si sem věci, které se ti hodí. Ty víš, co jsem myslela, moc dobře to víš, třeba ty blbosti, co si vypisovala Václavovi? Jak si vyzvídala o našem vztahu? Jak si nenechala na mně nit suchou, co se nyxu týče. Wake up...
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    GENERIXX: vis, je to vsechno hrozne smutny. sama moc dobre znas duvod(y), proc s tebou od jisty doby komunikuju minimalne. meli jsme mezi sebou nedorozumeni s Alesem, ktery vyustilo v muj impulzivni odchod od portalu, ale nikde jsem se tim nechlubil - neni na co bejt hrdej. o par mesicu pozdeji jsme si to mezi sebou vyrikali a normalne se bavime, jako 2 dospeli lidi. jedinej butthurt v tyhle “kauze” jsi ty. z nejakyho duvodu jsi me musela u vsech pomluvit a nezapomenes nikdy vsem pripomenout to, jak jsem to vsechno udajne posral. nevykladej si to spatne, ja reaguju na tvoje vymysly a polopravdy, kteryma se ohanis jak osobne, tak ve jmenu projektu, rozhodne nekopu do portalu ani do toho, co delate...myslim, ze jsou vsichni dostatecne svepravni na to, aby si udelali vlastni nazor.
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    FREEDA: ses divala do zrcadla kdyz jsi to psala vid? Narazis na to ze jsem Filipovi rekla jak jsi na nas prede vsema ukazovala na Crossfestu fakace kdyz jsme hrali? A jak jsi diky tomuhle chtela najednou za grafiku k awards misto niceho 7k? Chces mi tvrdit, ze jsem lhala? Videlo te mnoho lidi a nevidim duvod proc svemu kamaradovi nerict pravdu, kdyz na to prisla rec ;) Btw, kdopak vypustil tu famu o tom jak se do toho Alesovi seru a ze me prej z toho chce vyskrtnout? Ales se tomu smal ;)

    FALLENGEMINI: Ja jsem se te ptala oba dva roky zda je potreba pomoci nekolikrat rocne, pooprve nekdy v breznu, pak v kvetnu, pak v srpnu. Pokazde jsi rekl ze je vse okay. Pak najednou nic okay nebylo. To je moje zkusenost primo s tebou a zkus to poprit. Vse co jsi chtel abych udelala jsem udelala, o cem jsem nevdedela jsem delat nemohla. Proc jsi se tehdy neobratil na me je mi zahadou, kdyz jsi udajne zadal o pomoc. Kazdopadne Suki byl informovan, ze to letos z jiestych duvodu nebude, ale to prece automaticky neznamena, ze ani necekne, kdyz to teda nakonec bude chtit udelat. O to cele totiz jde, vime? :D

    Uz vazne koncim, tohle je jak do dubu. Mrzi me, ze to doslo az sem, ale kdyz lidi zapominaj na to co a jak se delo, je to holt smutny. Kazdopadne letos se anketa konat bude a bude se konat normalne, vcas a bez stresu. Snad se tyhle sracky podari jednou provzdy zapomenout.
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    ok ok uz drzim picu a nebudu se do toho plest.... mybad
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    GENERIXX:
    GENERIXX: je mi jasny, ze se s tebou nema cenu bavit, proto to uz nejakej ten patek nepraktikuju, ale zkusim ti osvezit pamet...prvni rok to bylo tak, ze mi bylo oznameno, ze to musi bejt za tejden hotovy. protoze vsichni meli svoji prace dost, udelal jsem hlasovani jedinym zpusobem, co jsem byl schopnej zajisti sam (tj. pres google forms) a schytal za to od vsech hejt. pomoc mi byla nabidnuta a dostalo se mi ji az v poslednim tydnu pred ceremonialem v Lucerne. dalsi rocnik se zacal resit na podzim, Lena udelala celou grafiku, vymyslel se crowdfunding a ja si rekl o pomoc Alesovi s tim, ze to sam nezvladnu. nikdo se mi neozval, za mesic ctu na facebooku, ze na to seru a ze se shani pomoc. tak jsem se nasral a rekl jsem si, ze nervy mam jen jedny a sel jsem od toho. bylo to btw 2 mesice pred tim, nez jste spustili hlasovani, takze pokud jsi na to pak mela tyden, nehledej chybu u me. a ten letosek je vubec vysmech, Ales Sukimu napsal, ze to letos nedelate a Suki me pozadal, jestli to nemuzeme udelat pod hlavickou BEC. nejak marne hledam duvod k tomu to v tu chvili s vami resit. kazdopadne jsem rad, zes me tu vyhlasila, aspon jsme si vyprali spinavy pradlo na verejnosti a muzem jit zas dal. a mysli si o me, co chces, stejne uz to delas.
    FREEDA
    FREEDA --- ---
    GENERIXX: Jsi neskutečnej demagog. Ty nechceš, aby ti někdo kopal do portálu a tvýho týmu, ale sama kopeš do lidí, šíříš lži a pomluvy a ještě seš tak drzá, že lezeš mezi kamarády a pliveš kyselinu i před nima a ve finále si zabulíš, jak je svět nespravedlivej. No ty se mi snad jen zdáš :)
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    AKISAN: nerikam, ze jsem to nikdy neudelala. Ale mam koule na to to priznat, kdyz me nekdo chyti z rukama od krve. Spoustu veci jsem udelala v zivote spatne a pokazila je. Tady ted nazorne vidis alibismus nejvetsiho kalibru, obvineni ze lzi a podobne, i presto, ze vim celkem bezpecne odkud vitr vane a mam to dodnes ve zpravach. Opravdu nemam nejmensi duvod o tomhle lhat. Ani co by se za nehet veslo.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    AKISAN: takove zle veticky nicemu nepomohou, ja si taky beru lidi do huby.

    AKISAN: mrtve veci bych nechal pod zemi, nac je vykopavat, zive jiz nikdy nebudou
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    FORACE: natom taky neco bude ... videl bych to tak 50/50.

    Kdyby se radsi konecne nakopoly sety. cz a drumandbass.cz
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    GENERIXX: sorry, ale nejvic sem tady videl vzdycky, brat si do huby druhy, tebe a kopat taky.... just sayin
    FORACE
    FORACE --- ---
    takovej radku za tech let, kuli hovnu co nikoho mimo poradajicich nezajima...
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    GENERIXX: pozde. Ja uz k tomu nemam co dal rict, evidentne vsichni chteji verit jemu. Ja s tim zit dokazu a nedrasa me to, protoze znam pravdu. Zila jsem s tim dva roky a jen me mrzi, ze i pres to vsechno ma potrebu si nas brat do huby a kopat do lidi kolem. Psat o tom jak se to predtim podelalo a letos to bylo super, kdyz to mel za portal na starosti sam. Mejte se tu fajn, uz me to dal vazne nezajima. Nesnaset me budete i kdyz tady napisu cokoliv.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    hele ja vas mam oba rad, nejde nak, abyste se nerozhejtili? prosim
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    FALLENGEMINI: Brouku, zapominas na to kdo se te behem tech dvou let nekolikrat ptal jestli je potreba s necim pomoct a nakonec to musel behem tydne zaridit cele sam, protoze jsi cely rok co jsi tvrdil ze je vsechno ready neudelal vubec nic. Nemam duvod lhat, rikam jen co jsem zazila na vlastni kuzi, dvakrat po sobe. Mrzi me, ze jsi to zjevne zapomnel. Skoda, mela jsem te za charakterniho cloveka, ale tohle jsi vazne nezvlad. Vis dobre, jak to bylo a taky dobre vis, ze to nemam z doslechu, ale osobnich zusenosti.
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    GENERIXX: jedinej, kdo uz by konecne mel drzet hubu, jsi ty, mila zlata. porad se seres do veci, o kterych vis leda z doslechu, ale chovas se jako samozvanej soudce vseho, co se okolo toci. jestli ti to dela dobre, tak prosim, ale laskave aspon nelzi o ostatnich lidech, kdyz uz mas nutkavou potrebu lhat o me a o tom, jak to v portalu funguje nebo fungovalo.
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    Nechci se do tohodle vmesovat, ale stale cekame, cekame, cekame.. uz vic jak rok... vy víte naco)))




    GENERIXX: And don't you cry tonight
    And don't you cry tonight
    And don't you cry tonight
    There's a heaven above you baby
    And don't you cry
    Don't you ever cry
    Don't you cry tonight
    Baby maybe someday
    Don't you cry
    Don't you ever cry
    Don't you cry
    Tonight
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    FREEDA, FALLENGEMINI: byt vama bych vazne drzela hubu, uz me nebavi cist vase hovna a kecy zejmena kolem tehle ankety. Moc dobre vis, ze jsi to byl zejmena ty, kdo dva rocniky na ktery se nejvic nadavalo podelal a jeste si tady prihrivas polivcicku a kopes do lidi, co to po tobe museli behem tydne zachranit. Sam dobre vis jak Suki pred lety chtel aby to nedelal LIR a jak to bylo s prerdanim ankety pod Portal, jak jsi bojoval za to abys to mohl delat. Taky je ti urcite jasny, ze by bylo slusny poradateli ankety alespon jednou zpravou oznamit "hele tak ja to teda udelam", zejmena, kdyz bylo neco naplanovanyho. Podekuj Alesovi, ze mi zabranil napsat verejne vse o tom jak jsi to poslal do kytek a jak ses pak placal po zadickach ze bec to konecne udelalo dobre, kdyz jsi to mel dva roky u nas na starosti jen a jen ty. Treba se tim ted udavte a pomlouvejte si nas jak je rok dlouhej. Vase pokrytectvi je fakt na top levelu aktualne.
    KYN
    KYN --- ---
    VEX: hmmm, že to přijde trapný nám neznamená, že to u některejch lidí nezarezonuje. Facebook je plnej statusů "lidi jsou zlí, každej mě jen využívá" s tunou reakcí typu "to přesně znám, jsem ten nejhodnější na světě a vždycky na to doplatim".
    VEX
    VEX --- ---
    KYN: Už mi neni dvacet abych si mohl dovolit někomu radit, ale proboha jak je možný, že si stále někdo myslí, že veřejný kňů zvedá street credit? I kdyby se opravdu stala křivda.
    KYN
    KYN --- ---
    FALLENGEMINI: Napiš, stejně tu chcíp pes.
    VEX
    VEX --- ---
    Čau lidi, Suki je na nás ošklivej, ale i přesto makáme.
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    MARIHAI: je to ve skupine, ktera se venovala predlonskemu rocniku dnb awards...je tam cca 250 lidi (djs, promoteri, crews atd)...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam