GENERIXX: Jo vidíš cross middle finger, škoda, že si ho pořádně nepamatuju. U toho mě mrzí jen jedna věc, že tam byly i holky, na které to nebylo, ten měl patřit jen tobě. :) A ne, to není lež a ani pomluva. To je fakt, kterej se stal, a nad kterým se jednou za čas pobavíme. Nestydím se za to :) A tys to řekla Filipovi? Ani si navzpomínám, jestli mi to říkal Filip, ono to vědělo více lidí.
No nic, popojedem...7k za grafiku? Přesněji 7400,-, ale pozor, dala jsem Alešovi na výběr - buď zaplatí, nebo se grafika nebude využívat, to je fér si myslím, ne? Možnost volby, nůž na krku neměl.
A teď k té údajné fámě...o tom nic nevím, klidně mi tu pošli screen, že jsem něco takového někde někomu napsala, nebo ať promluví ten, komu jsem to řekla. Nic takového si totiž nepamatuji. ;) Se screenama umíš, takže to sem klidně dej.
No a teď vyhodnocení - nemyslela jsem ani jedno z toho, co jsi tady napsala, hodila si sem věci, které se ti hodí. Ty víš, co jsem myslela, moc dobře to víš, třeba ty blbosti, co si vypisovala Václavovi? Jak si vyzvídala o našem vztahu? Jak si nenechala na mně nit suchou, co se nyxu týče. Wake up...