SOLDIK:
VON_GILOTINE: celá noc ve zkratce asi takhle - Fierce hrál nahoře, dole hrál Digital. Digital přilétl z Thajska, protože tam tehdy bydlel (možná tam bydlí pořád, nevím to jistě), takže byl mega jet-lagged a omluvil se z večeře. Fierce na véču šel, cestou z hotelu mi vyprávěl o tom, jak je vyléčenej alkáč a že už přes rok vůbec nepije. na večeři vyprávěl skvělý historky, mimo jiné se v nich objevili Clayton, Ed Rush & Optical nebo Matrix, mezitím do sebe "nepozorovaně" poslal minimálně 8 piv (a to byly jen ty, co jsem stihl spočítat). během hraní odbíhal od gramců a nechal si tam v té úzké uličce, které v Crossu říkáme backstage, od nějaký random slečny lít vodku z flašky přímo do krku...a pokud se nepletu, jedna flaška padla komplet a z druhý moc nezbylo. pak jsem nějak řešil spodek a přiběhli za mnou kluci, že se to nahoře mele, po doběhnutí zpátky nahoru jsem zjistil, že opilej Venca Misology považoval za vhodný ozvláštnění večera říct opilýmu Fiercovi o sparring match, což ale nikdo z přihlížejících netušil, a všichni si mysleli, že se rvou doopravdy. Fierce se mi podařilo přesvědčit, že už je čas jít spát někdy okolo pátý ráno, protože mu v 11 letělo letadlo. šli jsme z Crossu do Absoluta asi 20 minut, přičemž Fierce nemohl už pořádně ani chodit, přesto odmítal moje nabídky, že mu aspoň vezmu bag s deskama, ze kterýho mu každejch 5 metrů vypadávaly vinyly, jak se při chůzi klátil, takže jsem ho střídavě podpíral a střídavě sbíral to, co z něj padalo. ráno jsem nejdřív jel na letiště s Digitalem, kterej odlítal už v 9, cestou z letiště nám v autě začal zvonit mobil a Steve volal z letiště, že si u nás v autě nechal telefon, jestli mu ho ještě před odletem stihneme odvézt...to se povedlo, tak jsme spěchali zpátky na Absolutum pro Dannyho. ten samozřejmě na recepci v danej čas nedošel, z recepce se mu nedalo dovolat na pokoj, protože si vyvěsil telefon, a naštěstí se mě slečně na recepci zželelo, takže mi dala náhradní kartu od pokoje...zkoušel jsem nejdřív tak 20x klepat, nic, tak jsem šel dovnitř, oslovení na několikrát taky nezafungovalo, takže přišlo na řadu lomcování s tím klubíčkem smotaným pod peřinou...po zhruba 5 minutách z pod deky vystřelil Fierce naprosto zmatenej...kde je, co se to děje, kdo jsem...což se mi podařilo relativně rychle vysvětlit, odebral se pak asi na 5 minut na záchod, odkud se ozývali nelidský zvuky, načež Danny vyběhnul ven s úsměvem od ucha k uchu a hláškou "tak jedem chytit to letadlo, ne?"...a podařilo se nám na poslední chvíli stihnout gate...na místě se mi ještě omlouval, že to s tím pitím "trochu" přehnal a že už zase skončil s alkoholem. a jak víme, tak to se nestalo, ale jako historka je to povedená))