Nějak jsem nepočítal, že někdy uslyšim Teebeeho v klubu dropovat Meteron, track kterej mi někdy kolem roku 2003/2004 "otevřel oči". A byl to dost roztejkací moment... Vlastně jsem Teebeeho viděl na živo jenom jednou, 2007 v Abatonu na Take Control, a to už tehdy tyhle pecky z uplnejch začátků Subtitles moc nehrál. O to větší doják vidět spolu s TeeBeem i IM Cyber, co tehdy ten Abaton pořádala...
Smalltalky s TeeBeem top, je to srdcař a evidentně byl z celý tý atmosféry taky docela naměkko. Chápu to tak, že se sám vrací ke svejm kořenům a celej tenhle trip do minulosti pro něj byl i v tomhle smyslu inspirativní záležitost. Co víc si přát, než aby takhle tematický akce měly nějakej význam pro samotný artists?(!)
Co jsem zaznamenal, muzika jela celou noc nádherná... řikal jsem si to, už když jsem si třídil tracky, jak neuvěřitelný množstvi naprosto magický muziky vlastně zmizelo z parties a jak těm novejm věcem fakt nějak moc nerozumim. A i když se těšim jak na příští akci vytáhnu věci od gyrofield, kdyby bylo po mym, můžem hrát klidně jenom tohle 😅.
Neplánovaný B2B s M4You byla dobrá jízda, big up M4Y4 za starý ripnuty vinyly od C4C 🤖. Díky moc všem co tam na nás vydrželi... Do sedmi se tančilo, což jsem fakt nečekal, sám bych to teda nedal 😂.
Moc jsem se těšil na Phase Vision Factory VHSky, parkrát jsem je na Wormhole viděl a bylo to moc. RIP.
Velkej dík VJ Annie, že se toho zhostila, projekce byly skvělý, výborně korespondovaly s celou stagí a všema těma crossíma vychytávkama.
Sečteno podtrženo, parádní akce. Velkej big-up M4Yovi, že tuhle platformu pro stárnoucí tlačí dál! (Nutno říct, že v prvních řadách na TeeBeeho skákali i lidi v early 20s, jestli mě teda zrak neklamal!!)
Akorát jsem se dva dny dával dohromady, ty b2b panáky se neměly stát, nějak jsem se tim soundem nechal zmást a uvěřil, že je mi náct... 😅