• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOMEEKJungle / Drumandbass a všemožné zlámaniny
    VEX
    VEX --- ---
    AKISAN: Jenom bych chtěl říct, že tohle "Prijde mi vic ok, delat si co chci a zacit hlavne u sebe, nez furt kopat kolem sebe…." je sice hezký a každej to děláme, ale ve chvíli, kdy ti někdo hází klacky pod nohy, tak mu to zkus říct, určitě se chytí za nos :D (Ja myslim, že v Epicu si hodně dělaji co chtěj a neviděj na tom nic špatnýho :D)
    N_I
    N_I --- ---
    ESKA: zajímavé jak se ti vyrovnaní vyzrálí lidé jdou na internet obhajovat v padesáti jako stolař. ohánějíce charitou lol.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    ESKA: Tohle mi řekni jak se mohlo stát? To tu Harriet do elektrárny přeplatili nebo si dohodla dva termíny a pak zjistila, že se jí to kreje? Každopádně si neumím představit situaci, kdy by měla být nějaká zásadní chyba toho Epicu, asi si jí tam nenapsali, jen že věděli, že bude tou dobou v Praze..
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    DABE: nechci to porovnavat ve smyslu, kdo je jak velkej a malej atd... o to tady uplne nejde,
    Ale v ty hromade faktoru pujde hlavne o to, kde to je (komplet naklady na vse) a hlavne o feecka, co tem djs. zaplatis, ktery sou konkretne na dnb scene a treba (hard)techno scene uplne nesmyslny. A to teda jeste a DNB Allstars night nema uplne prehulenyho beadlinera za treba 50.000 eur.

Kolik muze byt feecko za Objekta? 3 tisice eur?
    DABE
    DABE --- ---
    AKISAN: sice hudebně OT, ale v pátek jsem byl v Ankali na Objekt + CCL za 300,- na vstupu.
    neřekl bych, že jsou to malé jména...
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    ESKA: ty by ses na to vysral? Ale uvedomujes si ze me stavis do pozice ze to delam pro penize potom co to delam 28 let, udelal sem pres 100 akci v dobach kdy ste nevedeli jak se akce delaj nebo kamil poustel cdcka v drogeriich, jezdim, i pri svym zaprahu pres 130 akci rocne, pravildene na benefice a sbirky pro lidi a kluby, kde jeste doplacim a taky jezdim hrat do malych klubu za park korun a za naklady aby se v tech mistech neco delo? K tomu si pridej, ze konkretne na zlomejny sem pro vas hral za uplne nejmensi feecka v cely praze a to vlastne za cestak, protoze ste rekli ze nemate a muzete mi dat 1500?

Ja to vazne uz nemuzu napsat vic stucne a pochopitelne.

Neni vubec spatne znat svoji cenu, kdyz jezdim na velky akce, navic ja nikomu nikam nepodlejzal a nepisiu, svete div se, vsichni volaj a pisou me sami.... ja nevypisuju ro Roxy, ze si chci zahrat s Hybrid Minds a pak bulim verejne, ze tam misto me hraje "nejaka" Lee Meow.... Funguju uplne jinak nez vetsina lidi, nemusim s nikym fetovat ani chlastat, nemusim delat vymenny hrani a prave vubec nikokmu na celym svete podlejzat ani lizt do zadku a to ani v praci.

----takze ne ze by ses na to vysral, na to uz je pozde, tohle ste posrali oba dva.....

at si kazdej udela klidne printscreeny a obrazek sam. Ja se obhajim i jdyz me v noci probdis.
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    a napis to verejne, protoze ja se nemam zaco stydet a budu taky psat vsecho verejne, at sme transparentni.
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    KAMCZA: nez se do tebe pustim, tak me zajima V CEM PODLEJZAM? Abych se snazil pochopit tvoje vnimani, nez zacnu trhat...
    L4MA
    L4MA --- ---
    nebo vlastne tyhle DnB "Allstars" jsou takovy ty zvlastni akce vylozene zamereny na nadrany UK chavs? :D
    L4MA
    L4MA --- ---
    hele a ty Basslayerz, to je nekdo slavnej pod pseodnymem? dyt je to uplne ten nejsprostsi nobrain clownstep pro nadrany UK chavs. z youtubu mi to taky neprijde nejaky hyped. proc jsou headlineri?
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    ESKA: reknes, na siti ale live uz ne…#hero
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    ESKA:
    ESKA:
    ESKA: to je žluče panečku, takový zloby a jak mi vidis krasne do hlavy, sikovnej. Nastesti ses vzdycky jen klavesnicovej warrior a v realu ste vsichni kamobrasko ;)

Tak to uzavreme tim, ze kazdej si to i nadale pojedeme po svym, jak nam tom vyhovuje. Ja vam, stejne jako ostatnim, co makaj, drzim palce at to vsechno klapne a vyjde a i nadale nebudu kopat do druhejch ani s tim, co mam sam za sebou… protoze to vypovida hlavne o me 🙏🕉️ #everymanisthesonofhisworks
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    SOLDIK: neni. Kdyz muze stat 900-1500 Hedex treba, tak na takovejhle lineup je to ok. Vsechno zdrazilo. Podivej se treba, kolik stojej potraviny u nas. V centru Parize uz zaplatis min nez u nas atd. U nas je to cely na hlavu.
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    ESKA: to je samozrejme velmi dobre a nic nenirmalniho, ale taky v tech akcich svoje penize nemas ne? Na rozdil od Kamila a ostatnich nebo? Plus me vzdycky prijde komicky kdyz nekdo, kdo do toho nesype love, nebo maly castky, pak hodnoti druhy, kteri zamestnavaj az stovky lidi, kteri to maj jako denni job.

Neni to hlavne na tech lidech samotnych, aby se rozhodli svobodne kam pujdou?

Prijde mi vic ok, delat si co chci a zacit hlavne u sebe, nez furt kopat kolem sebe….
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    AKISAN: projevuji zajem o akci. 890,- .. a neni to malo, Antone Pavlovici? chapu, ze tech 100m2 LED obrazovek neni zadarmo a limitovane flasky taky neco stoji, ale opravdu se takto dneska delaji dnb akce? jen se ptam :)
    KAMCZA
    KAMCZA --- ---
    L4MA: soon
    L4MA
    L4MA --- ---
    KAMCZA: nice! a listky? :)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    KAMCZA: vidis a pritom mas takovou peknou akci, dvojakci.
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    KAMCZA: sem rad, zase zase vsechno vis nejlip, akorat ze vubec... ale tak asi taky vis proc DNB Allstars dela mejdany zrovna v Epicu zejo? A ze si Epic vybralo primo DNB Allstars, protoze......

A hraje nas tam u nich mnoho, just sayin)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    ESKA: a to bylo to jak si dostal sodu od Davida z Epicu pak si to smazal? :oD
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam