VEX: jasne to co pises je vlastne pravda a o hazeni klacku pod nohy, hlavne moje prvni roky, bych mohl napsat romany, ale nemuzes kazat vodu a pit vino, protoze sam mas "bordel na svym hristi" a kdyz chces kopat konkretne do Epicu, coz je klub primarne s elektonickou hudbou, co si na nic nehraje a dava jasne najevo na koho miri a jaky chce delat akce, tak v tom pripade ses bud lopagta nebo mas tulenovy videni = protoze dnb je dnes na kazdym rohu uz xx let, reklamy, filmy, tv shows, kazdej druhej radoby rapper do nej chce rapovat a HLAVNE kazdej festival uz x let zarazuje dnb jmena do lineupu svejch akci protoze proc? protoze to lidi chtej...nebavime se o tom, co je a neni na tom spravne, ale vtom pripade bys musel jebat od zacatku do B4L. Svojsic, Machace a finale do Roxy, ze se snazi vydrzet a dela hodne jmena na jistotu v ramci dnb nebo hardtechno atd. Druha vec, jeden z teamu verejne jebe napr. do art n delivery a druhej z teamu tam pak pise o vstupym aby si tam moh rozhazet letaky.... a mohl bysme pokracovat atd. Tak bud nefunkcni team nebo kam vitr tam plast.
A kdyz si to stahnu na sebe, tak kazdej kdo me zna, tak vi jak to mam a jak to maj ostatni ke me a kdo mi jakkoliv napise ze to v tomhle zaprahu, potom co mam dailyjob, delam pro penize a nebo ze nekde podlejzam, tak je to idiot totalne mimo realitu protoze djing a celkove hudba je muj zivot 24/7, venuju se ji az nezdrave moc a s cistou hlavou, coz prospeje uplne kazdymu, a rozepisovat co a pro koho delam tady nema smysl ale beru to sakra vazne a poradne.
ale alespon se to tady hezky odkopalo a ja se podle toho zaridil a vim na koho uz nereagovat.... s tebou se "dohaduju" rad)