• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Windows - (Windows 7, 8, 10, 11, ...)
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    Kdy bude dostupný ten nový update pro Windows 8?
    RIVA
    RIVA --- ---
    RATTKIN: Dikec, podivam se na to!
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    RIVA: taky to muze bejt driver grafiky. zkus event log
    posledni moznost je obnova tovarniho nastaveni a pak reklamace
    RIVA
    RIVA --- ---
    Zdar, muzete nekdo prosim poradit? Znamej mi prinesl novej laptop s W8 na kterym neustale pada a znovu se obnovuje desktop. Nevim co s tim Projel jsem to antivirakem a nic...
    MATT
    MATT --- ---
    MATT: zatim neozkouseno:

    Steam Mover - traynier.com
    http://www.traynier.com/software/steammover
    SymMover - Free download and software reviews - CNET Download.com
    http://download.cnet.com/SymMover/3000-2248_4-75677418.html
    MATT
    MATT --- ---
    zdravim vespolek. potřeboval bych přesunout Program Files z C:\ na D:\ pokud možno bez reinstalace. win7. jde to nějak, případně jak? předem dík.
    VOJTAM
    VOJTAM --- ---
    _K5_: tak si mě klidně přihoď do mailové skupiny, či jak to sdílení nápadů řešit :)
    Uvidímě třeba ze mě něco chytrého vypadne..
    VOJTAM
    VOJTAM --- ---
    _K5_: Podílet bych se klidně chtěl, ale obávám se že na to nemám zkušenosti.. :(
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    _K5_: Neni na tohle u MS stazitelny uz skoro hotovy kit?
    MARTEN
    MARTEN --- ---
    Nezkousel jste nekdo bezev Windows 7 z esata? Primarni disk mam s linuxem, sekundarni externi mam pripojen pres esata - puvodni disk koupeny s notebookem. Pokud nabootuji do windows, tak jsou desne pomale a explorer porad pada. Internet je plny podobnych problemu, ale zadne reseni. HP recovery nabehne rychle, tipuji to na driver asi. V biosu jsem zkousel jiz vsechny mozne kombinace a nic nepomohlo. Klidne to preinstaluji, ale pres recovery se trochu bojim, protoze nevim co vsechno bude formatovat. Nejaka zkusenost?
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    CERMINEK: Na to ze lezes do auditka pro Windows pro rady mas reci chytry jak radio, takze si urcite snadno poradis sam... Mej se.
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    B3DA: Ten notebook se bude prodávat, takže tam dám to, co v tom je a co jeho majitel požaduje... Osobně bych tam poslal linux, protože PC je jako klimatizace, když otevřeš okna, je k ničemu :D
    B3DA
    B3DA --- ---
    CERMINEK: pred casem jsem delal neco podobnyho. musis hledat iso s verzi co mas na stitku. nejspis tedy hp verzi. jazyk hraje roli. pak ti to cislo vezme.. nicmene xp podpora konci a asi bych sel jinou cestou.
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    Ahoj všem! Mám tu na stole ntb s požadavkem na reinstallaci woken a jeho připravení na prodej. jsem v tom legání XP, ale HP k tomu nedodalo žádné dvd a na disku se nenchází složka I386/WINNT32.EXE pro reinstalaci... Obnovení do továtního nastavení ze systému také není možné, nejsou vytvořeny body obnovy a jeho majitel naformátoval část disku, kde instalační image byla... Existuje nějaké jiná možnost, jak to bez fyzického instalačního DVD reinstalovat? Licenční kód mám a nechce se mi jít cestou warez, protože se to má prodávat... Zkoušel jsem si vytvořit instalační USB z několika postavovaných iso WinXP, ale dvě nejdou nabootovat, další dvě mi nevemou licenční kód... Jak z toho ven? Víte někdo prosím?
    GURBON
    GURBON --- ---
    me na hledani klicu zatim vzdycky zabralo tohle http://www.slunecnice.cz/sw/magical-jelly-bean-keyfinder/ ale jestli to da nejnovejsi office netusim
    ARXIE
    ARXIE --- ---
    HONZAL: jasny, chapu, zeptej se tedy SAM managera az se uzdravi - pokud to ma firma v poradku pak by ta informace mela byt dostupna ;). Jak vytahnout klic z "tve" instalace Office 2013 nevim, ja ho z Office 2013 Pro Plus Lic/SA zjistim bez problemu. Bezpecne lze zjistit posledni cast retezece klice coz ti evidentne nepomuze, protoze v ruce nemas nic konkretniho s cim by se dalo pripadne parovat...
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    ARXIE: já sem nic nenabyl, sem jen novej ajťák, co má udělat reinstalaci. Jsem v situaci, kdy mi tu leží notebook, v něm jsou office 2013. Co je to za druh licence nemám tušení a kolegové jsou nemocní a nedopíšu se jim a do pondělka má být hotovo. Ostatně oni jsou tu taky chvíli, takže možná neví, o jakou jde licenci. ;-)

    postup, kdy vytáhnu si klíč pomocí nějaké utilitky, reinstaluju windows, naleju tam office a aktivuju tim samym klíčem mi přijde v pořádku a proti ničemu. Samozřejmě v případě, že je ten soft legálně nabitej, což si myslim, že je (neni to druh firmy, co bude mít nelegální office)
    ARXIE
    ARXIE --- ---
    HONZAL: moc nechapu kam ted miris, co je to tedy za licenci, jak jsi ji nabyl? je to OEM, FPP ci z nejakyho multiprogramu MS (Open, OVS apod.)? Obecne plati, ze pokud jsi koupil PC s nainstalovanym produktem, tak to automaticky neznamena ze pouzivas produkt legalne (potrebujes i doklad tedy vazbu licence na nabyvaci doklad).. tzn. to ze budes mit COA stitek nebo uspesnou aktivaci produktu ti samo o sobe nedava pravo licenci vyuzivat. Nereknu ti, zda by to nekdo posuzoval jako poruseni podminek pouziti produktu ci zda by to spadlo do plnych sankci coz znamena ze zaplatis (imho) na pokutach 3x hodnotu FPP verze produktu..
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    _K5_: jop. akorat ze obvykle potrebujes nejaky toooool. A nebo neco brutalnejsiho jako je DISM command
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HONZAL:
    rozhodující je doklad o nabyti ne nalepka nebo dobra vule :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam