RATTKIN: dik, ale....
PRATELE, nyni se jiste pobavite mou demenci, ale nenecham si to pro sebe...
Pred par mesicema jsem poridil jety MSIcko herni, starsi za velice slusnej peniz se skvele slapajicima 7mickama pro.. Za tech par mesicu jsem nadupal celej pulterovej disk datama (hlavne samply a VSTcka na delani muziky, filmy) a vubec celej comp proste vytunil zcela dle mejch predstav..
Jenze jsem si tak nejak vzpomnel, ze na comu pred tim jsem mel 8micky a ze slapaly proste rychlejs a lip..
Mno tak jsem si ted stahnul warez 8.1..
Mno 7micky samozrejme bez zalohy (ani bitova, ani jina) a taky bez zalohy souboru (ost z outlooku, filmy, samply etc.)
Mno tak jsem spustil instalaci 8.1.. Zvolil jsem, aby se uchovali osobi soubory a do dokumentu jsem zkopiroval vse, cojsem chtel nechat + zalohu registru... Asi metr od sebe jsem mel Terovej externi HDD, ale rikam si - to je zbytecny, to by trvalo moc dloho..
JENZE instalace 8.1 se nejak zasekla.. Takze tvrdej restart.. EJHLE spustilo se obnoveni systemu (system restore/repair).. Hmmm zalohu nemam shit. Chyby to nikde nenaslo, ale proste furt dokola se spoustela oprava(obnova a system ne a ne nacist...
Takze cmd, jenze EJHLE system nevidi celou Partition, kde mam data -> oh shit!
Mno nasledne jsem asi 2 hodiny tahal ruzny veci jako FDISK (vzpominate na nej?:-)) XFDSIK (ten umi NTFS) atdatd...
V tuhle chvili je to uplne v píči, protoze se proste k ty partition nedostanu... Budiz mi to ponaucenim, ze opravdu teda ty zalohy ANO:-)
Ani vam tady nebudu radsi povidat, cim se zivim.. Jako sranda na sobotni vecer proste mno;)
SEEYA