Ahoj, nevím kam můj problém zařadit, ale, mám win7 a tak doufám, že zde jsem správně. Tedy.
Před 2 týdny jsem do mého stolního pc nainstaloval wifi kartu tp link v pci slotu, následně jsem registroval tento problém -> Když pracuji na netu, nebo kdekoliv jinde (film [zobrazení spodní lišty windows], hudba [Nemožnost přetáčet songy šipkou bez opětovaného kliknutí do programu],) po intervalu asi 45 vteřin, mi vždy odskočí aktivní okno (teď v mém případě google chrome) viditelně nenaskočí nic, ale vím, že to nejspíše přehodí do nastavení wifi, protože se mi párkrát povedlo (když jsem pokračoval v psaní) nějakou klávesovou zkratkou toto připojení v pozadí manuálně vypnout internet. Při tomto "pop outu" okna slyším jen chybové cinkání (okno s prohlížečem nezmizí a jakoby zůstane on top, ale reálně nemohu psát, protože musím myšítkem kliknout zde do okna zprávy a teprve pak mohu pokračovat... Vůbec nevím co s tím, byl by tu nějaký PC mág? :) No a závěrem bych rád sdělil, že wifikartu jsem následně vyměnil za jiný typ a dělá to stále, je to dost otravné a mě nenapadá jak to jinak vyřešit, budu rád za jakýkoliv postřeh či pomoc.