• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Windows - (Windows 7, 8, 10, 11, ...)
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    SMRGL: na obou strojich objednáno :)
    SMRGL
    SMRGL --- ---
    SMRGL: teď se ještě rozhodnout, zda do win10 jít
    SMRGL
    SMRGL --- ---
    Nu, koukám co to na mě vyskočilo za neznámou ikonku a ona to nabídka na instalaci win 10 ;)

KOC256
    KOC256 --- ---
    MELOP: Jo toto je snad jasne neco jineho. Ze to tu vubec zminujes a nechapu Ariaela ze to neutl presne ze stejneho duvodu. Ale bavim se tu o o mainstreamu uzivatelu, kteri funguji presne jak popsal...
    MELOP
    MELOP --- ---
    ARIAEL: Aha. Další statečný "keyboard warrior", přesně jak si myslím.

Ono občas podpora koupit prostě nejde - protože je jeden de facto monopolní výrobce, který se usnese, že bude podporovat jen tu a tu verzi Windows (atp.).
    Ber, nebo se dívej konkurenci na záda a z hodně velké dálky.
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    MELOP: Hele co si koupite to mate :) Pro me za me si klidne kupte dalekohled za miliardu a software co bezi pouze na Z80...
    Jsou to ciste vase prachy a vase cash flow...
    MELOP
    MELOP --- ---
    ARIAEL: Mám pro tebe nabídku: přijď k nám do práce a řekni to těm lidem do očí.
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    MELOP: Ze by to bylo i o tom ze kdyz si nekdo koupi "pritroj za miliony" a nezaridi si pro to update software ci minimalne support - co na to rici? Ze je to neco jako kdyz si Praha koupi super duper software na OpenCard?
    MELOP
    MELOP --- ---
    ARIAEL: Pojď tohle říct do očí lidem, co provozují vědecký software k přistrojům za statisíce a někdy i miliony a který v nové verzi OS prostě a dobře nejede.
    Ano, může za to výrobce daného sw. Ano. A co si na něm v podobné situaci kdo vezme?
    Když to hodně dobře dopadne, tak někdy po dvou - třech letech dobastlí výrobce kompatibilní verzi.

Netvrdím, že každý kdo ječí proti novým verzím, má pro to opravdu dobrý důvod.
    Na druhou stranu, jsou i tací mezi námi, takže brzdi s podobně siláckými řečmi, on zdaleka ne každý uživatel provozuje jen Office + Internet.
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    Kdyby alespon nekdy zkusili nejaky jiny duvod... Takhle stejne kazdy vi ze je to jenom poza...
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    Me jen pokazdy hodne bavi stejny lidi co jeci jak nakopnuty kozy ze prave oni do verze 1 nejdou ani za nic protoze to stara -1 je nejlepsi a jediny mozny a milion megaduvodu. A za par mesicu stejny ksichty jeci ze nejdou do te dalsi nove verze protoze oni maji tu svou starou dokonalou verzi 1 kterou nikdy neopusti :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PISKVOR:
    aha :)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    KOC256: "(nový systém) je něco jako přírodní zákon, prostě si na něj Budete Muset zvyknout."
    MICKK
    MICKK --- ---
    KOC256: stejnej článek se dá napsat na libovolnej OS, nechce informovat, nedává řešení, asi mají v CP ještě hodně neprodanejch knížek na práci s windows 7
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PISKVOR:
    bohuzel vubec jsem nepochopil jak to myslis :)
    Kazdopadne i ten clanek me nijak neoslovil...
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    KOC256: Pripomnelo mi to prastarou reklamu tehdy jeste eBanky: "Nemusiiiiiim...!" Ale neda se svitit, marketing ve smyslu "Windows 10 jsou poznana nutnost" je zmaknutej dokonale.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    10 věcí, na které si musíte ve Windows 10 zvyknout – Živě.cz
    http://www.zive.cz/...y/10-veci-na-ktere-si-musite-ve-windows-10-zvyknout/sc-3-a-178504/default.aspx
    KOC256
    KOC256 --- ---
    R3S3T:
    tak tady je diskuzni server... tak diskutuji...

Co jim tedy konkretniho u W8.1 nevyhovuje? U W8 bych pochopil, ze absence nabidky start je fail...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LOVE_DALI:
    tak W10 je stale preview...

Me bavi jit s dobou a tak jsem rad kdyz si mohu nainstalovat nejnovejsi verze Windows, Office, ... alespon tim vidim jak to je mysleno a kam se to vyviji... i kdyz ne vzdy a vsechno se mi libi... ale urcite nechci zatuhnout na W-XP a Office 2003, protoze uz ty byly dokonale...
    R3S3T
    R3S3T --- ---
    KOC256: koukas na to prilis ze sveho uhlu pohledu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam