touchpad (synaptics) mi na w10 normalne jede, je treba odebrat driver z wupdate a nainstalovat stary. kdyz to bude rvat tak potvrdit, kdyz nenabidne potvrdit, jde to protlacit po restartu..
vsude po internetech lidi breci jakej je problem s updatem, ja narazil jednou na nesmysl (chyba ukazovala na nedostupnost ms serveru, vskutecnosti misto na disku.. tady chapu ze chyby typu 'Neco se stalo->OK' nebo tyhle haluze kdy kod chyby a reseni od supportu je blbost a problem je jinde, dokazou cloveka trochu nasrat.) a jednou na jinou jazykovou mutaci. oboji slo ale vyresit za par minut, nebylo moc proc dramatizovat :)
LOVE_DALI: co bylo tak hrozne spatnyho na wme? ja je pouzival paralelne s 2k celkem dlouho spokojene, bez padu atd.
vistu ostatne taky.. jo, jakmile vysly w7, bylo to jasne domyslenejsi a hotovejsi a hnedka jsem na ne presedlal. nicmene mi vista proti xp porad prisla (v te dobe na tom hw) jako lepsi reseni a vykriky o (absolutni) nepouzitelnosti (wme, visty, w8; resp 'kazde sude verze' atp.) nejak zvlast nechapu.
ja rozumim ze lidi si tezko zvykaj, nektery hur.. dyt je ale nikdo nenuti, az na vyjimky, ty funce co je tak irituji pouzivat..