ARIAEL: Nevím, co se Ti na tom nezdá? Za ta léta praxe člověk jednoduše zjistil, že se prostě vyplatí nějakou dobu počkat než to rovnou nasadit. Navíc, pokud si prostě můžou dovolit vydat něco, co má takový základní chyby, tak promiň, ale někdo odflákl testování. I když samozřejmě chápu, že Sales a Pre-Sales tlačí, takže se to nakonec stejně vydá.
Když se podíváš na mé předchozí posty o W10, tak zjistíš, že jsem zaregistroval hned 2 chyby a to celkem podstatný:
* Instalátor neustále hlásil nedostatek místa pro upgrade, i když měl na každé partition 40GB - nakonec se ukázalo, že je to problém s lokalizací OS, protože jsem měl nainstalované W7 PRO s US lokalizací a chtěl jsem nainstalovat něco jiného - BTW UK lokalizaci
* Tedy po čisté instalaci jsem narazil na to, že po Windows Update, když se mi stáhli ovladače pro realtek zvukovku mi přestal jít zvuk - i když se všechno tvářilo, že by to jít mělo
* Touchpad se tu už řešil
Celkově netřeba rozebírat Windows Update sám o sobě, protože to je nejvíce odfláknutý styl aktualizovaní systému, jaký jsem kdy spatřil. Spravuji jak Windows (od XP až po 2012 Server) a linux, a WU díky nechci.
Co se týče střídání kvality systémů, který MS vydal, tak:
W98 OK
W Me Fuj
W2000 (vynechávám z hodnocení, protože to nebylo určeno pro mainstream, ale OK)
WXP OK
W Vista Fuj
W7 OK
W8 - 8.2 Fuj
W10 (až to doladí) tak asi OK
W What so ever ...
Měl bych ještě další věci, co se mi na Windows nezdají, ale to by bylo na delší povídání..
Nemusíme spolu souhlasit (a je mi to samozřejmě jedno) a taky neříkám, že se mi od MS nic nelíbí, ale je doopravdy dost věcí, co mě na MS štve, a tak musíš prominout, že nebudu stát v davu a mávat vlaječkou Okýnek (tm)