• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Windows - (Windows 7, 8, 10, 11, ...)
    SWIST
    SWIST --- ---
    FESTER: Ok, toho jsem se bál.. Ale říkal jsem si jestli to nejde nějak obejít.. Přijde mi škoda zahazovat tu legální licenci.. Díky
    FESTER
    FESTER --- ---
    SWIST: sam sis odpovedel..
    zdarma od 7 , pokud je to nizsi verze tak koupit...
    SWIST
    SWIST --- ---
    Zdravim.. Dával jsem do kupy, nějaký starý PC, je na nich (legální) Win Vista.. Lze je nějak upgradovat na Win 10? Zatím co jsem našel, tak píšou že upgrade zdarma je až od Win 7.. :X
    R6ANDREW
    R6ANDREW --- ---
    no ja osobne povazuju OEM za zlodejinu. Tady mate nove auto, k nemu STK, ale jakmile vam dojde benzin, musite na STK znova..
    R6ANDREW
    R6ANDREW --- ---
    ARIAEL: aha, takze legalizovat mam jak ted? lol, ze ja jim ty prachy daval!
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    RAINBOF: to není divný, to je normála Microsoft, jedna ruka tleská druhá ne. http://www.microsoft.com/OEM/en/licensing/sblicensing/Pages/downgrade_rights.aspx#fbid=U8O36TPMWIN
    Perform the downgrade process to the eligible downgrade product using the media/key from a genuine, previously licensed OEM or retail product.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    RATTKIN: to je trošku divný. zaprvé mě to řekla přímo linka ms a to několikrát. zadruhý jak by to měly teda ty diskless downgrade co prodává třeba lenovo?
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    RAINBOF: četl jsem na ms u downgrade, že bezpodmínečně musíš mít originální médium, že jinak je downgrade neplatný.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    ARIAEL:
    1.) za jetou licenci dostal flastr
    2.) v tom ze se nemuis pretahovat o licenci s puvodnim vlastnikem. I kdyz je aktivovana (coz v mem pripade kdy si ji koupil soused nebyla) mas porad stitek ktery ten druhy vetsinou nema. Navic ti to garantujou pokud by zlobila tak ti ji vymenej a to uz rozdil je. Osobne povazuju lepsi mit na pc toto nez nejaky warez.

    no a na zaver poznamka k tem mediim medium k instalaci muzes pouzit jaky chces. Podle MS je dokonce pripustny ho mit z warezu (oficialni postoj pro downgrade napriklad W8 na W7 nebo XP).
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    RAINBOF: a v čem se to liší od ukradeneho čísla? V ničem, ty "pro domácí použití"....
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    RAINBOF: a jak tu psal tofi tak prodává aktivované licence. Takže jednoznačně krádež.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    ARIAEL: mě ne :) ale for home use si myslim ze to staci.
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    RAINBOF: vyhrál je hodně odvážné. Tam jde prostě o to zda software je věc či služba. Věc se koupit a prodat dá, služba ne. To že se jeden soud v nějaké konkrétní otázce rozhodl pro tohle nic neznamená, všeobecně právní rozhodnutí pro Evropu i pro nás je že jde o službu a tím pádem je to celé nelegální protože OEM je plátna POUZE s originálním hw ke kterému je určena. Takže vyhozene peníze hoši.... Financak vas s tím pošle rovnou k policajtum.
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    R6ANDREW: nikde legálně
    R6ANDREW
    R6ANDREW --- ---
    Zdar. poradi nekdo kde stahnout win 8.1, bez zapinani cookies, registraci a nefunkcnich ms instalatoru? Mam tuhle licenci:

    Microsoft Windows 8.1

    - plná verze, instalační soubory ke stažení pro 32-bit nebo 64-bit instalaci, pro všechny jazykové verze, pro 1 počítač přenositelná

    Instalator mi pise ze jsem obeti piratstvi a ukonci se. Takze to nemuzu predelat na legal, lol. Msdn chce zaply cookies. A ja chci proste boot img, kterej vypalim a po restartu nainstaluju, zadam kod co jsem koupil a klid!

    diky :o)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    no je to složitější. On prodává nepoužité oem kdy si koprporat koupi mašiny ale už má svoji licenci. takže je nepoužitá protože preinstall dell má slp key...
    ten flastr dostal za porušen právě toho navíc se odvolal a vyhrál :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    WOKURKA:
    tak snad ví co dělá, když už je v podmínce... :)
    GEORGE175
    GEORGE175 --- ---
    Ahoj, chtěl bych se zeptat, nepodařilo se někomu ve W10 změnit odkaz v "centrum akcí" - pozvánka z OneNote, který je zdarma na OneNote 2013( mám office 365) předem děkuji za rady.
    WOKURKA
    WOKURKA --- ---
    KOC256: Na jednom foru byla zmínka, že dostal podmínku a musel vracet peníze z prodeje jinak by dostal nepodmíněný trest...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    WOKURKA:
    "Provozovatel toho webu pan Kočínský byl dokonce na základě prodeje neplatných OEM licencí několikrát stíhán Polici ČR."

    Když byl několikrát stíhán, tak byl i několikrát odsouzen?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam