urgent help pls...
přeinstaloval jsem W10 toolem z nastavení možností obnovení do továrního nastavení komplet na čisto. hodilo mi to osmičky, provedl jsem update, ale nenabídlo mi to možnost nasosnout si svůj profil ze zálohy z cloudu (tedy účet ano, ale nenabídlo mi to žádné uložené PC takze nemám svá nastavení, appky atp.). Takže čistá instalace desítek kterou jsem mi dělal náš ajťák na firmě a průběh jsem tedy neviděl - dal mi do ruky až hotovou věc. zde jsem microsoft account loadovat až při nastaveném lokáním profilu a taky mi to ale nenabídlo zálohu z cloudu...
zkusil jsem tedy sám hodit si to do továrního natavení s tím, že mi to najde poslední desítkovou verzi při instalaci desítek, které se nyní po čistě instalaci W10 při továrním obnovení už nainstalovali. jenže chyba lávky - opět mi to zálohu z cloudu nenabídlo.
ano, měl jsem ji zapnutou a pro sich jí mám na stejném profilu i na druhém PC.
znova už přeinstalovávat systém nechci a stejně by to asi nepomohlo... existuje pls šance, jak se k tomu dostat?
když se to podaří, to co jsem během dneška stihl nastahovat a nastavit mi zůstane nebo zmizí?
google chvíli pomáhal, ale všechno co jsem našel řešilo verzi při upgradu, ne po čisté instalaci... díky moc za pomoc, hodně by mi to pomohlo.