• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Windows - (Windows 7, 8, 10, 11, ...)
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    BUNDA: Hele jako poradnej Itak jim mas zprovoznit xbox s kamerama - tam je ten tanecni zazitek jiny kafe :)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    ARIAEL: Nebylo to je fakt, ale osobně se mi taky ještě dřív nestalo, aby mi Windows uspali wifi takovým stylem, že mě to stálo zbytečný dva reinstaly celýho systému a tři dny nervů, než mě napadlo vytáhnout počítač ze zásuvky..
    Na to jestli chci vidět radši personalizovaný nebo obyčejný reklamy se mně taky ještě doma počítač dřív než před týdnem nezeptal..

    Ale taneční podložka mi funguje bez problémů.. ;)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ARIAEL: tak na složitější skladby je to opravdu komické a člověk se u toho pěkně zpotí :D:D

    Ale hlavně to mám na tábor pro děcka viz: video na Facebooku.

    Konec OT
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    BUNDA: I kdyz tedy predstava tancujiciho Bundaka je vazne zabavna :DDDDD
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    BUNDA: Me se toho tedy tolik nedeje... Asi jsem hodnejsi:) A to tedy ja vsude pouzivam slow ring verzi.
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    BUNDA: Tohle snad ale nebylo nikdy, nikde a u niceho :))))
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    IMOLOL: vkládáš mi do úst co jsem nenapsal. viz BUNDA. Mě sere jen ta nespolehlivost, že se po update nemůžu spolehnout na to, že to bude vše fungovat jako před ním. Thats all.
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    BUNDA: chápeme, windows 10 jsou shit protože ti nefunguje usb dongle, taneční podložka a nějaká tiskárna z druhohor.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ARIAEL: :D rozumím tvému pohledu, tak pár posledních příkladů:

    W7 upgrade na W10 (stolní PC a ntbk). Vše co fungovalo běželo i po upgrade na obojím.

    1. Pak přišla aktualizace a na stolním přestal fungovat wifi dongle (pc začalo náhodně zamrzat natvrdo). Ok několikrát různé ovladače od výrobce nakonec to vyřešil driver od Atherosu.

    2. Občas připojuju telefon přes MTP na kopírování souborů po nějakém update W10 (už 2x) ho připojím jako vždy a nerozpoznané USB zařízení, vyřešeno vždy ruční volbou ovladače (standardního z win). Stejné chování na obou.

    3. Sw na ntbk pro DDR taneční podložky fungoval. Po update W10 nahrazen ovladač grafiky a s ním už ne. Návrat ke staršímu opět ok. Po dalším update repete.

    4. Samotné dvě podložky spojené přes hub a jedním kabelem do PC. Vše ok. Návštěva projevila touhu si zaskákat a ejhle po update nerozpoznané USB zařízení a tady už jsem zvítězil jen přímým zapojením podložek do dvou portů přes hub to prostě nejde. Zkusil jsem to i na ntbk, kde také před update fungovalo a po něm stejná situace.

    5. Nový PC a starší laserová kombinace tiskárny a skeneru. Default win ovladač ji sice najde, ale nefunguje. Podstrčen starý nepodepsaný driver a vše funguje. Po update W10 2x jsem musel dělat totéž. Po jedné aktualizaci na stejném PC boot-loop, po odebrání aktualizace ok.

    To že uživatelům několikrát W10 sestřelily rozdělanou práci, kvůli restartu po aktualizaci (než tam doplnili alespoň nějakou možnost s tím něco dělat) raději ani nezmiňuju.

    Ale i přesto jedu na W10 dál a nevracím se k W7, kde jsem však nic z výše uvedeného za celou dobu jejich existence nazažil.
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    BUNDA: Jenze ty jsi jeden z tech co si tam pytlikujou software z roku -500 pred. n.l.,protoze ma "pekny funkce" a vlastne novejsi verzi nepotrebujou:)
    Ale jak se rika - tyhle veci jsou mezi klavesnici a zidli :D
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    PISKVOR: Má to ošetřený takhle. Zjevně taktika je "pojďte na W10, pojďte, hlavně nezůstávejte na (starých, offline-capable, méně profízlovaných) sedmičkách." Nehodící se škrtněte podle úrovně paranoie.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    NOPOLICE: Má to ošetřený takhle. Zjevně taktika je "pojďte na W10, pojďte, hlavně nezůstávejte na (starých, offline-capable, méně profízlovaných) sedmičkách." Nehodící se škrtněte podle úrovně paranoie.
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    KOC256: já jsem jeden z těch čtyř
    NOPOLICE
    NOPOLICE --- ---
    WENTOLINE: to nemá MS nějak ošetřený? funguje aktivovaná instalace win10 s win7 klíčem trvale, není to situace jako s MSDN klíčema(taková instalace funguje tuším 3 měsíce) se kterýma se šmelí na ebayi?
    JIMX
    JIMX --- ---
    KOC256: jo, tak to jsi fakt větší exot než já:-)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    JIMX: Ja myslel ze meritko divnosti je v tom pokud byl clovek spokojeny s WinME. Coz ja jsem byl a dle jednoho kolegy jsem byl jeden ze ctyr lidi na svete :)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    UMXERA: souhlas, taky jsem si několikrát vyzkoušel, že upgrade způsobí nefunkčnost toho co do té doby fungovalo bez problémů a když se to opakuje je to k nasrání :(
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    TEAPACK: je tam win+šipky pro posouvání okna a win+číslo pro programy na taskbar. když něco vezmou tak zase něco​ jinýho přidají
    TEAPACK
    TEAPACK --- ---
    RATTKIN: mně ještě příjde, že XPčka se snáze ovládají bez myši, narozdíl od W10, kde si pro rozbalení podmenu můžeš zahrát kámen/nůžky/papír... resp enter/mezerník/šipky ... =)
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    RATTKIN: spíš jsem měl místo normální člověk napsat běžný uživatel

    mimochodem, teď jsem na chvíli zapnul XPčka na jednom virtuálu a mezi desíkama je rozdíl asi hlavně ve vzhledu. všechno co bych potřeboval (kromě 64-bit) tam je
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam