Nemáte někdo tip na nějakou utilitku drobnou, která by uměla uložit pozici ikonec na ploše ve Win 10 home? Moje Win totiž z nějakýho důvodu občas po restartu nebo probuzení ze spánku náhodně shluknou všechny ikony doleva na obrazovku, jako kdybych klikl na "seřadit podle názvu", ačkoliv samozřejmě na nic takovýho neklikám - mám ikony na ploše v takových nějakých "logických" skupinách podle zaměření, ostatně asi jako hodně lidí zde.
Trochu jsem googlil, a
kdosi kdesi vyštrachal, že to může mít na svědomí ESET antivirus, a pomůže prej nějaká oprava dvou klíčů v registrech. Ale jelikož žádnej ESET na PC nemám, tak se mi nechce jen tak vrtat do registrů, když jako laik nepoznám, co ty zmiňovaný úpravy vlastně provedou.
Tu utilitku bych ideálně takovou, která by se integrovala do Win a nestrašila by někde v system trayi nebo task baru - asi jako Icon Keeper, kterej ovšem podle všeho na Win 10 nechodí. No a pak jsem našel nějakej Desktop OK, ale ten právě se minimalizuje do system traye, což mi aninevímproč tak nějak vadí nebo co..
...no každopádně budu rád za radu, ať už k těm registrům, nebo utilitce. Díky.