Nevěděl mi někdo pls v čem můře být následující problém? Přestala tisknout tiskárna Brother DCP-1510 pod Win 7 via USB. Reinstalace několika způsoby (setup, manuální, CZ, EN) nepomohla. Skenovaní (multifunkce) funguje. Prohození USB portů, změna kabelu nepomohlo. Toner není prázdný. Kontrola tiskových portů nic - ani ruční vytvoření a vyhledání ovladače. Logy čisté. Printer spooler jede, vytištěné dokumenty se objeví ve frontě a zmizí. Ve správci zařízení je vše OK. Při instalaci plug-and-play mají (všechny) čtyři části zelené fajfky. V zařízení a tiskárny je tiskárna označena jako ready. Zabezpečení jsem nastavil pro jistotu pro Everyone... Zajímavé je, že když se připojí k jinému NTB (Win10 i PC v servise), tak tiskárna funguje. Na tiskárně je na displeji "spánek", ale servis tvrdí, že deep sleep to není. Podle návodu na YT (
https://youtu.be/LOoUnV40wGw?t=20) uvedená kombinace kláves na tiskárně nefunguje...
Až na návrat do bodu obnovení (nevím, jestli bude dostupné) a monitoring dat na USB (existuje na to nějaká utilita?) mi došla fantazie. Nevěděl by někdo co zkusit? Díky.