RATTKIN: jop. kdyz jsem se kdysi zivil grafikou na barrandove tak jsme apllacky servery meli. A videl jsem ze ted jsou lidi co neco toci iphounem - ale tak maximalne kratkou statickou scenku ze stativu, protoze vic ta plecka neda. A malokde berou do seriozniho vysilani kompresovany zdroje:)
Slusnejsi kamera zacina nekde nad 300 tacu? V zakladu. K tomu potrebujes jeste slusny multiosy stabilizator - pravdepodobne zacnes necim od BASSON STEADY - kdyz s tim chces behat a defaultni objektiv je skutecne tak na zpravodajstvi... A skutecne jsi hrave za milionem.
A na beznym pc to nesestrihas:) Nebo mozna jo kdyz budes trpelivej:))) Vsichni po tobe i do bezny produkce chteji 4k bez komprese kvuli dalsi archivaci. A fakt se striha i jakkekoliv upravy delaji na puvodnim nekompresovanem materialu, ktery ta masina musi davat zcela plynule.
Mimochodem nedavno jsem videl jednu masinku tyhle tridy, ktera zvladala cele mesice materialu najednou. Jo, jen se tu v tyhle zemi jedna ukazovala:))) Zaznam z ni ma zaruku na stovky let vydrze.