• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Windows - (Windows 7, 8, 10, 11, ...)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    LOPIK: No je to hromada png, tak nevim kde by uvnitr mohlo bejt schovany slovo "body"...

    Kde se to nastavuje?
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    FRK_R23: Hledá to i v obsahu.. zkus si to fakt nastavit nejdřív v tom průzkumníku, mohlo by si to zapamatovat..
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    IMOLOL: Muzes si povolit chovani, kde povolis kompresi v pripade ze ti dochazi misto. Ale neni to zrovna bezna vec a ani nevim zda je to bezne v GUI.
    Komprese se jinak zapina pokud vim pouze na vlastnostech objektu a nebo cmdletama.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    LOPIK: Prave ze ne. Mam to pojmenovany po castech, head, arm, body atp. Takze bych chtel napsat proste "body" a videt jen soubory, ktery to maj v nazvu. Asi jako spotlight na macu
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    IMOLOL: No dobra, omlouvam se ostatnim. Mistni id ARIAEL je ocividne frustrat, tak pardon.

    Me vubec nezajima komprese, ja bych jen chtel vedet, jak zprovoznit to hledani. To je cely
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    FRK_R23: Ber to tak, že to "body" obsahujou všechny ty soubory co to našlo, zkus ten dotaz víc specifikovat..

    Jinak tu podřadnou sračku používá asi 90% koncových stanic, tak bohužel nezbývá, než se s tím sžít a na vrtochy si zvyknout..
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    není pointa v tom, zda-li se může komprese zapnout sama, či nikoli? Jako bonus mi přijde trochu chucpe označit windows komunitu za toxickou a v dalším příspěvku referovat windows jako "sračku z Redmondu".
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    LOPIK: Hodilo by se mi to prave ze softu (ted After Effects), protoze mam spoustu framu a spoustu ruznejch passu, ktery potrebuju importovat. Tak je takovej vopich v tom superdlouhym seznamu scrolovat.

    Kazdopadne dik :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    ARIAEL: Jasne, tak se dal opajej svoji vyjimecnosti a sikovnosti programatoru z MS. Kdybys nebyl sebestrednej dement, kterej je posedlej srackou z Redmondu, tak bys mi odpovedel a pak si treba rejpnul. Ale protoze ses jen typicky omezenej fanousek tyhle podradny mrdky, tak nesneses zadnou urazku tveho fetise a proto seres na odpoved a pomc, ale musis me zacit urazet. Tak si svoje moudra schovej treba do prdele a chcipni. Idiote
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    FRK_R23: Funguje trochu divně, hledá to i v obsahu a složky to projíždí teda podivně, co jsem teď zkoušel - otevři si průzkumníka, ať tam máš i to vrchní menu a chvilku si s tím pohraj - jde tam nastavit co a jak to má prohledávat a co indexovat..
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    ja vim - ale nepovim :D
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    FRK_R23: Presne tak:)
    A priste az se budes ptat v takhle omezeny komunite jako jsme my tady, tak si u toho dotazu zkus predem odpustit ty tvy dementni narazky, treba se potom nekdo bude namahat ti odpovedet.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    ARIAEL: Opet si mi dokazal, jak toxicky lidi se kolem windows pohybujou. Muj dotaz se tykal hledani, ale ty se budes tocit na mym povzdechu nad sipkama. Ses normalni omezenej kripl, kterej je uplne k hovnu. Delam se spoustou softu, ale tak zbytecny a toxicky lidi ma jen widli komunita.

    Takze diky za nic, bez do hajzlu a neboj, uz se tu na nic nebudou ptat.
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    FRK_R23: Kdyz nezapinal, tak nezapinal. Asi za to muzou ty chemtrails. Ty muzou za vsechno.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    ARIAEL: No ja to urcite nezapinal a nedavno tam nebyly. Ale diky za feedback. Odpoved na muj dotaz asi nemas, ze?
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    FRK_R23: No Windows se nikdy sami o kompresi nerozhoduji. Tak podekuj svoji pravacce za dalsi super feature a hned si ji zlom za to ze klika aniz by cekala na schvaleni od mozku...
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Ty modry sipky ignorujte, widle se samy od sebe rozhodly, ze potrebuju komprimovat soubory na disku... takze diky za dalsi super feature :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Prosimvas, jak se pouziva hledani ve slozce? Jsem zvyklej na spotlight z maca a tam proste nahore napisu kus slova a uz mi to filtruje... tady zkousim slovo, hvezdicky atp a porad nic...

    Diky

    VDFLAT
    VDFLAT --- ---
    KOC256: Díky, zkusím.
    TAJSO
    TAJSO --- ---
    RAGNAROK: Mno, tahle appka sice funguje, ale nějak mi nedochází k čemu vlastně slouží ;) Používání toho startmenu je nejvíc na hlavu postavená věc logiky já bych ty xpčka za nějaký mizerný desítky neměnil. No taky se mi nechtělo za 3.11 na 95. A 98 a 2000..
    Ale vážně.. Vtip nabídky start ve W10 je v tom, že je k ničemu. Pozůstatek pro klikače. Kdo rád píše ocení, že po zmáčknutí klávesy windows začnu psát co chci, spustit, enter, hit a hotovo ;) Ale zas by to nebyly widle aby si zasloužily chvalozpěv a tak bacha na jazyky.. český widle mají třeba ovládací panely nebo malování (Control a paint v AJ verzi)..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    VDFLAT:
    zapnuta uspora USB? jukni do spravce napajeni...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam