je pro win nejaky program, ktery pri kliknuti na liste spustenych programu pravym tlacitkem nabidne moznost "Presunout na monitor 1,2,3,x"...?
Ja si to snad budu muset naprogramovat sam :) ale zkousel jsem Displayfusion.. nicmene ten tuhle funkci nema. Sic pridali ikonku na window na presunuti na jiny monitor, ale to je k nicemu, pokud je to okno v jine mistnosti. ale je mozny, ze windows sam o sobe neumoznuje jakkoliv menit nabidku pravyho tlacitka v liste. popravde nechapu, proc je vetsina funkci pro vice monitoru tak zvlastne ve win nedotazenych. Ani ten displayfusion neni o moc lepsi. Uz jen treba situace, kdy mate program na monitoru 2, ktery odpojite, a aby jste se k nemu dostali, musite dat SHIFT-Right click na okno v taskbaru, cimz ho dostanete do nabidky, kde je videt Move, a klavesnici muzete pak postupne okno posunout do viditelny oblasti. Pritom by stacilo jen mit v nabidce "Move to this monitor".. :D
Uvitam, pokud mate nejake tipy na multimonitor softy, ktera usnadnuji situaci, pokud mate ten druhy monitor fyzicky nekde uplne jinde. Ciste jen presouvani okna mezi monitory. Displayfusion na muj vkus az moc overkill s mraky spis jinych funkci (presety defaultnich pozic, atd.)