JIMX:
Díky!
Každopádně ;-)
- gesta netuším, nikdy jsem neměl potřebu je používat ... na back mám tlačítko na myši a k čemu jinýmu se dají použít, co člověk fakt používá?
// ANO
- jak nahoru?
// Jsi třeba v diskuzi někde dole a prostě klikem na ouško, vyskočí okno jako při CTRL+HOME, a při druhém kliku zase skočí přesně na stejné místo dole (klidně doprostřed diskuze kde jsi byl. Blbost, ale když se to naučíš používat, tak občas je to TO co ti (mi) chybí.
- Ctrl+shift+T na otevírání zavřenejch tabů ti nestačí?
// to je poslední, ale pokud chci posledních 10?
// ne historie to neřeší - těžko se to vysvětluje, je to jiné
- náhledy na taby jsem nikdy nepotřeboval, takže neporadím
- konverze ceny je zajímavá fičura, ale nakupuju jenom v CZ => nepotřebuju
// Ano, je to blbost, ale dobře se na to zvyká. nemusíš řešit zda 17,50 € je trochu méně jak 20*26 což je... éééééé :)
- kopíruju ctrl+c :-)
// a jak si ten text označíš? Myší ne? Takže je celkem logické, že po označení textu ti hned vyskočí kontextová nabídka přizpůsobena tomu co s tím jde dělat (Kopírovat, Vyhledat, Konverze měny, ...)
- ctrl+pgup/down mi na tohle vždycky stačilo
// ano pro 6 tabů OK. Ale jak jsem psal tabů mám třeba 10 a já chci skákat mezi 3 a 7. A prohlížel jsem je po sobě. tedy mi přijde inteligentní rotovat mezi nimi. Opět blbost, ale kdo nezkusil, nepochopí...
- co je tak speciálního na speedialu v edge?
// viz obrázky. Myslím, že ten rozdíl je jasný...
- stackování tabů je pro lidi, co potřebují nutně mít otevřeno 30+ tabů, jakmile mám víc než 6 v jednom okně, začínám být nervózní a radši nějaký zavřu :-)
// jo souhlas, ale proč to nemít...
// já prohlížeč používám trochu jako IS, mám nějaké stálé TABy, které tam mám pořád a pak třeba naklikané výrobky, které nechci řešit hned ale třeba později. Tak bych je chtěl schovat do jednoho ouška, protože je dát někde do oblíbenách a zavřít, tak už je nikdy neotevřu. Nově přišly do EDGE kolekce, ale nejsem si jist, že to je úplně ono...
// Další věc co mě napadla, jsou sociální sítě. Já třeba permanentně mám otevřený WA a tím že v opeře si někdo vytáhl hlavu z prdele, tak to dal do bočního panelu a tedy to nezabírá místo mezi oušky. Samozřejmě to jde vypnout... (opět jde vidět na screenu...)