• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Windows - (Windows 7, 8, 10, 11, ...)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KEVIN00: Objevilo se u našich - odebral jsem klávesnici přes teamviewer, nainstaloval znovu, nepomohlo. Zřejmě nějaký nový bug, objevilo se to s posledním updatem, rozbilo to i napojení účtů, systém se místo restartů vypíná a zřejmě bude třeba reinstall - nezabral nešel ani recovery bod. Moc detailů nemám, měl jsem k dispozici jen ten teamviewer.
    HONZA117
    HONZA117 --- ---
    Po aktualizaci se většinou použijí ovladače Mikrosoftu a je potřeba nahrát alespoň čipset ovladač od Intelu.
    KEVIN00
    KEVIN00 --- ---
    RATTKIN: Nestačilo by odebrat problémová zařízení a nechat je znovu načíst?
    BTW Já jsem musel po aktualizaci Intel-System nahrát BIOS do defaultního nastavení, jinka při každém bootu BSOD. A u notebooku obě aktualizace Intel-System (v11.7.0.1000 a v14.28.47.630) blokuji, neboť mi způsobují zamrzání notebooku. Takže nejsi občas "na***ný" sám :)
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    takže rdp, odinstalovat usb drivery a instalovat znova.
    ještě že mám těch sraček doma víc???
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    tak píšu z mobilu, už mi nejde ani klávesnice, ani myš.
    co ještě může Microsoft oddělat?
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    problém s USB.
    posledních dobou, nevím přesně jak je to dlouho, ale mohlo by to být třeba od instalace 2004

chtěl jsem prvně v životě pustit troubleshooter (UPDATE (24/09/2020): USB troubleshooter is no longer available from Microsoft.)

taky vás windows dokáže tak nasrat?
    GURBON
    GURBON --- ---
    LOPIK: Kdyz to pri instalaci nepripojis k siti, lokalni ucet udelas napohodu. Horsi je ze i kdyz ho mas, tak ty loginy do accountu maj porad tendenci se s tim lokalnim propojit. U pracovnich jde tusim zakliknout/odkliknout aby se onen ucet pouzival jen pro danou aplikaci se kterou se v tu chvili hlasis.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Tak nakonec to byla možnost automaticého přihlášení, kterou jsem vypnul a teď už tam neni :D

Díky všem :)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    FRK_R23: Koukni se v nastavení spíš účtů spíš tady - Ovládací panely\Všechny položky Ovládacích panelů\Uživatelské účty

Tam je toho víc a je to takový logičtější

Jinak nová instalace WIN 10 nevím jestli tě potěší, myslím že poslední dobou je celkem nadlidský úkol nainstalovat to na lokální účet a ne na MS account..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Mám asi 5 MS účtů z různých důvodů a je to občas krasojízda se vyznat kde vlastně jsem a co chci udělat.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Vlez jsem do nastavení firemního účtu a nikde tam nelze nastavit default email, především proto, že je to jinej účet než ten můj.

Dám si večer lajnu a přeinstaluju si stroj, jinak to asi nepůjde... zlo zel.

Díky za rady a smrt MS!
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Je to fakt bizár. K tomu pracovnímu mailu musim POKAŽDÝ resetovat heslo. Nechápu nic...

No nic, budu dál trpět. Tak si to asi manažeři v Redmondu přejí...
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    THEODORT: No to je dlouhý čtení... nechám si to někde vytisknout a svázat :)

Bože proč to musí bejt takhle debilní? Jak je vůbec možný, že login do Teams přeloguje celý windows?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    THEODORT: To jsem zkoušel, když kliknu na Manage tak mě to hodí do browseru a tam jsem zalogovanej pod svym soukr. emailem.

Projdu si ten link, dík :)ú
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    imho musis nejdriv prehodit svuj puvodni ucet na defauilt a pak pujde odebrat ten pracovni, ktery je defasult ted.

jinak zde spusta happy windows users resi to same
    I cannot delete email account!!! MAIL APP WINDOWS 10 - Microsoft Community
    https://answers.microsoft.com/...il-account-mail-app-windows-10/720e893b-5e2b-4c6b-a565-7c61e63a0480
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Sorry za tapety, 4k monitor a 150 % zoom :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Viz

FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Jenže ten první email u sebe nemá možnost Remove. Muj soukromej, btw email na kterej jsem si koupil licenci, je najednou jako sekundární a samozřejmě smazat lze.

Jsme btw malá firma, nemáme ani vlastní IT a určitě nemáme nějakou firemní licenci pro x userů.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Mám to tady.

FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Tam nic neni :(

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam