• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Windows - (Windows 7, 8, 10, 11, ...)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Mě nejvíc sere, že nemůžu dát v Exploreru kopírování/přesuny dat do fronty
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    XMEDA: U nás má většina zákazníků tvrdě security policies. Takže zpravidla neposíám nic. Max tak klíč po maliu. Navíc, kdybych nahodil něco, co neznaj, tak hned budu mít IT Management na krku :D
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    LOVE_DALI: Kdyz nekomu hrabu na pc treba pres teamview, tak jim poslu aspon Salamander 1.52 kterej je jeden malej soubor a beha bez instalace. Kopirovat v pruzkumnikovi nejaky objem souboru a jeste treba podle typu je na mrtvici. To je dalsi vec co nechapu u win.. ze tam dodnes neni jednoduchej dvojoknovej natovni commander.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JIMX: V práci (bohužel) už teda v 99% File Expolorer z Windows. Je to taky daný tím, že dělám Support a těžko budeš u účetní někde ve firmě instalovat TC.
    Pod Linuxem Dolphin a nebo Krusader.
    Ale jinak ano, kde jsou ty časy :)
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    win7810..
    JIMX
    JIMX --- ---
    KEL: dodneška používám total commander alespoň s modře nastaveným pozadím :-D
    JIMX
    JIMX --- ---
    KOC256: copak paralelní ... ale pamatuju si, jak jsme si spojovali 2 počítače třema drátama přes sériák a hráli přes to hry ... konektory nebo snad null modem kabel byly moc drahý :-)
    GURBON
    GURBON --- ---
    KOC256: ... volcov, midnight, norton....
    KOC256
    KOC256 --- ---
    RATTKIN: Ten druhej byl m602
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    KOC256: the future is already here, it's just not evenly distributed.
    KEL
    KEL --- ---
    KOC256: jo FAR, já si řikal jak se jmenoval ten druhej :D
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KEL: Tak do dneska na servery u nas ICTckari instaluji FAR manager. Takze pro me to neni ani tak vzpominka jako realita :-D
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    KOC256: to jsme nedělali, ale pájel jsem si křížený ethernet, protože jsem měl jen rovný. Tak jsem uprostřed odholil izolaci, přecvakal štípačkama a páječkou spájel do crossu
    KEL
    KEL --- ---
    KOC256: ale ty barvy byly stejně krásný :)

KOC256
    KOC256 --- ---
    TOOMIX: A co sitovani PC pres paralelni kabel a spojovani pres Norton Commander. A pak celonocni presun par stovek megabajtu.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    PETER_PAN: jojo, GTA2 na 58 disket. Balili jsme to po 1.2MB, protože když disketa hodila chybu, pustili jsme na ni checkdisk (který chtěl trochu volného místa), defragmentaci a pak v 99.9% fungovala
    KEL
    KEL --- ---
    KOC256: že tě to překvapuje hele :) Ale zase se člověk dozví pár zajímavých věcí, například Double Commander jsem neznal. A já se zavázal, že budu od reinstalace používat co nejvíc nativních, open-source a legal řešení, tak se mi to hodí do krámu.

PS: winrar je zlo i zvlášť když děláte na macu.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    RATTKIN: Ten zdrojak je snad o 10 let starsi nez GitHub. A kdo v roce 199x pouzival verzovaci systemy?

Jako me to tu prijde jak na nyxu :). Napisu neco co proste tak je a kazdy musi prijit se svoji davkou chytrosti :).
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    KOC256: zdrojak by se měl posílat jako link na github, nebo jiné repo.. má tam vůbec version control?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PETER_PAN:
    Co ten double commander umi lepe?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam