• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Windows - (Windows 7, 8, 10, 11, ...)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    "z-order" a Alt Tab ::: Windows 7 Home

netusite pls proc mi to alt-tabovani rok fungovalo, a zrazu ne?

jakoze predtim A-B-C-D, a dokola, ok, a kdyz zastavim , tak A-B B-A

a kdyz minimalizuju D, tak rotuju A-B-C,

rok to tak fungovalo, a ted nevim proc se to rozjebalo, a je to jak ta ruleta

tusim nejakou zradu v MRU a v pinned windows, ale zaBoba nemuzu prijit na pricinu, resp. na napravu.

AHK skripty si nechavam az nakonec, páč donedavna to fungovalo, kua

takze posledni zoufalej pokus tady ^^
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    To bude chyba mezi klavesnici a zidli.
    KOZZINA
    KOZZINA --- ---
    GIOMIKY: VirtualBox neznam/nepouzivam, ale v navodech se tvari, ze by to melo bez problemu fungovat ;)

How to install and test Windows 11 on VirtualBox VM - H2S Media
    https://www.how2shout.com/how-to/how-to-install-and-test-windows-11-on-virtualbox-vm.html
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    KOZZINA: jj, to bude virtialboxem, v menicku nejsou woknaxi ve vyberu... myslim, ze budu muset pockat.
    KOZZINA
    KOZZINA --- ---
    GIOMIKY: Na Hyper-V nainstalovano za 20 minut bez jedineho problemu, system normalne funkcni, aktivoval jsem ho, zaktualizoval, zaradil do domeny ...
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    hmm... tak jsem poslednich 6 hodin stravil insta;aci a updaty windowsxi ... jestli si chcete usetrit caa, nervy a zachovat funkcni hardware, tak je cas jeste pockat, az vyjde nejaka mwne beta, vice final verze. Tahle ma sice hezkou zmrzlinu, kdyz se neco pokazi (obrazek a jejda...), ale takhle mi virtualbox dlouho nic nepokazilo.
    OTZ
    OTZ --- ---
    LACIF: no zkus jim napsat, at s tim neco udelaji :) kdyz uz tady maji pobocku
    LACIF
    LACIF --- ---
    Jo no napycu a fakt nechápu, že to ms neumí nativně.. a smažu se, pac jsem to děsně zamotal
    OTZ
    OTZ --- ---
    edge/ff/safari netusim, opera urcite ne
    OTZ
    OTZ --- ---
    LACIF: no na windows staci do chrome pridat rozsireni (ale treba vyhledavani, prekladac a mozna i google docs to umi nativne - ale jenom v chrome). to diktovani se potom ovsem vztahuje jenom na policka v chromu..
    OTZ
    OTZ --- ---
    LACIF: zdarma a funkcne jedine v google chrome. integrace do windows je pres vsechny kecy a sliby cca v nedohlednu..
    MICKK
    MICKK --- ---
    LACIF: jsem přehlédnul ); v práci si někdo pořizoval http://www.ccnovasoft.cz/novavoice/pro-pedagogy-studenty-a-ZTP ale je to celkem drahé a nevím jestli to funguje všude.
    LACIF
    LACIF --- ---
    MICKK: prave "v cestine" bych to potreboval..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MICKK
    MICKK --- ---
    LACIF: v některých jazycích win+h
    LACIF
    LACIF --- ---
    Zdravim veSpolek, existuje nejaka moznost diktovani ve win v cestine do libovolnyho textovyho policka? nasel jsem jen nejakou portaci androidiho googlu, ale to se mi zda desne kostrbaty.. ale vlastne ocekavam stejnou funkcnost jako je diktovani v ios/android..
    Dik za pripadny info
    KOZZINA
    KOZZINA --- ---
    PRAASHEK: Pripadne si pridej jeste sloupec "Pracovni sada (pamet)", to odpovida tomu, co vyleze z powershell prikazu (WorkingSet64), co sem postoval ;)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    NIGHTHUNTER: přátelé omlouvám se - samozřejmě jsem si to nepřečetl důkladně a chtěl jsem ten sloupec přidat v "procesech". Děkuji za trpělivost.
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    PRAASHEK: kliknout pravým na řádek s nadpisy sloupců (ten zažlucenej), pak "Vybrat sloupce" a tam už "Potvrzená velikost" ;-)

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    Anebo jsem fakt magor a v hlavě se mi to pomíchalo s něčím jiným a ukazovalo to takhle i dřív... každopádně dík za odpověď (a btw nenašel jsem možnost přidat sloupec "potvrzená velikost" v záložce "podrobnosti").
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam