• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Windows - (Windows 7, 8, 10, 11, ...)
    PES
    PES --- ---
    GIOMIKY: IE se jen ztratí z obecně viditelných, jinak je to tak hluboko zažrané a provázané do Win, že to zlikvidovat nejde (což opět ukazuje jak kvalitně M$ ten OS má udělaný - pohrobci IE komponent tam budou strašit ještě ve Win15 či Win365 nebo jak se to bude za X let jmenovat a s tím i případné díry do systému)
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    antismirung
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    PRAASHEK: Uprimne antosmirung cleanup systemu, ale to je na woknech nedostupnej luxus.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    PES: IE jsem odebral z volitelnych soucasti systemu a kdyz jsem forcnul uninstall edge, tak ho to samozrejme otevrelo pro vyplneni dotaznicku. Ale toho se neslo zbavit nikdy. Myslim, ze se v nem, krome jinyho, rendrujou chm soubory.
    PES
    PES --- ---
    GIOMIKY: Otevřou to programy, které volají spíš než default browser buď přidružený protokol anebo old-IE.
    To první se řeší v přidružení protokolů.
    A na to druhé ma EDGE v nastavení (zatím) volbu, zda se má tlačit místo MSIE (skrze ietoedgebho nebo jak se jmenuje to rozšíření, které to do IE natlačí).
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Protoze mi nevyhovuje usporadani listy. A obcaso to neaky program otevre, i kdyz to neni vychozi prohlizec.
    Taky jsem se docetl, ze od nekakyho updatu m$ edge jednoduse odinstalovat nejde nikomu.
    JIMX
    JIMX --- ---
    GIOMIKY: sorry no ... vesteckou kouli jsem zapomnel vcera v kanclu :-)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    GIOMIKY: proč to odinstalováváš? neptám se abych rozdmýchal nějakou debatu, fakt mě zajímá důvod :)
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    O.K. hotovo. Diky, Mr. Geek Uninstaller
    Geek Uninstaller - Download
    https://geekuninstaller.com/download
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    JIMX: Nejsem blbej. Ale nemuze to byt tim, ze mam upgradody s na home? Jedny navody tvrdej, ze by to melo jit pees apps, ale tam mam uninstall sedivy. A dalsi, z prikazovy radky pomoci uninstalleru, ale ten v program files nemam..,
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Jak prosim odinstaluju prohlizec Microsoft Edge z aktualizovanych Windows 10?
    OTZ
    OTZ --- ---
    kazdopadne obcas clovek potrebuje hacknout treba vlastni system nebo neco proste zkusit, takze diky :)
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    JOPS: Prasárna to je, ale elegantní na tom je ze si vystacis s jakoukoliv bootovaci flashkou a je to relativně jednoduché. Takový hacking pro předškoláky. :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    OTZ:
    RAB1T:

tohle jsem uz zkousel a funguje to docela v pohode, je to strasna prasarna, ale funkcni, ale samozrejme, pokud je disk sifrovany, tak se to nepovede. A pokud ma home verzi, tak jste v pohode, tam bitlocker neni.
    OTZ
    OTZ --- ---
    RAB1T: mno nerikam nic radsi :))
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    OTZ: Předpokládal bych ze velká firma bude mít vyřešeny šifrování už dávno a tohle je jeden ze dvou hlavních duvodu.
    OTZ
    OTZ --- ---
    spis me fascinuje jak je to jednoduchy, Mr. Robot hadr. nejak jsem doufal, ze si MS tuhle strelbu do vlastni nohy uz davno odpustil. idiotic.
    OTZ
    OTZ --- ---
    RAB1T: a na to jak se sifruje disk mame taky tenhle navod, dik :)
    OTZ
    OTZ --- ---
    RAB1T: toho ze mi nekdo ukradne data doma se nebojim, ziju sam, ale delam IT v celkem velky firme a samozrejme jedem na AD :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam