Pardon, momlouvám se formuluji znovu a přesněji, tlačil mě čas a pak reagovat z mobilu se mi taky moc nepovedlo.
Kvůli tomu že mi 3 různé myši dělali náhodně dvojklik, respektive systém neudržel informaci jako že je tlačítko myši permanetně stisknuté tak dělal dvoj i x klik.
A už jsem dál neměl nervy a tak jsem se rozhodnu znovu načisto nainstalovat Windows. Stáhl jsem si poslední verzi buildu.
Jak už mě nebaví se vrtat a jak se to pomalu s každou věcí mění tak už i zapomínám, ale snažím se být si jistý že volím správný disk. Nerad bych si provedl wipeout špatného disku.
Začal jsem instalovat klasika Windows. Byla nabídka disků.
A ve správě disků byl i v nabídce při té instalaci Disk0 označený jako systémový. Což mě zarazilo, protože já tam nikdy na něm systém ani nějaký backup nedával. Je to disk čistě určený na data.
A instaloval jsem tedy na nvme Disk 4 - odstranil jsem oddíl a nechal ať si to klasicky pořeší, protože dřív mi stejně udělal si co chtěl i rozdělil oddíly na tom disku.
No a teď disk neidím a jak jsem zjistil z nějakého důvodu nemá ani přiřazenou cestu.
Na čísla a pořadí disků jsem už také rezignoval, i když jsem se snažil napojit na příslušné pořadí SATA portů na desce.
A jak už si nepamatuji a jak teď ta nová verze Windows na mě vychrlila zase nějaké novinky a balasty. Tak mě to celé vůbec zaskočilo a popletlo, že si už nejsem jist vůbec ničím a nerad bych udělal zase další blbost nebo blbosti. Tak zda bude stačit přiřadit jen písmeno disku a bude vše ok?
A kdy bych rád tomu disku zase přiřadil písmeno D. Které si přivlastnil jiný disk.