Já našel tohleto:
https://www.ubackup.com/free-backup-software.html Ale není mi z popisu stále jasné, jestli to zálohuje jen Windows a jejich nastavení, anebo komplet vše, co je na počítači nainstalovan a nastavené.
Jinak já nepotřebuji free řešení, já za to rád zaplatím. Jen chci mít jistotu, že to skutečně udělá to, co chci. O to mi jde. Např. o Backup/Restore, který je přímo ve Win 11 (a zálohuje na OneDrive), jsem si dlouho myslel, že to je co hledám a už jsem si šel zaplatit OneDrive, ale pak jsem si někde na webu Microsoftu konečně všiml zmínky, že to zálohuje jen Windows + programy nainstalované z Windows Store. Čili nic pro mě.
Pro mě je prostě potíž se vyznat v informacích, které různé backupovací programy uvádějí. Vím přesně, co chci (přesnou kopii všeho včetně registrů atd.), abych namísto instalování jen nahrál zálohu na počítač z cloudu. Ale co kdo myslí pod backup, Complete Backup apod., to obvykle jednoznačně nevyčtu. Možná to, co chci, má nějaký odborný název (např. image, iso nebo tak, ale to nevím, takže se v tom plácám).