• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Windows - (Windows 7, 8, 10, 11, ...)
    LACIF
    LACIF --- ---
    IMOLOL: Zobrazí se všechny,
    ale nemaj ani obláček, ani kolečko, ani zelenou fajfku.
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    LACIF: zrovna včera jsem chtěl využít placenej icloud na přenost .mp4 videa a ta mrdka tvrdila že "podporuje jen .JPEG formát" , zkus vzít jedno to video a přetáhnout ho do icloud, jestli se tam vůbec rozbrazí.
    LACIF
    LACIF --- ---
    Ahoj, poprosim o radu, pokud by nekdo věděl...

Přenáším xx GB fotek z onedrive na icloud (z důvodu ceny předplatnýho).
    Win11PC, onedrive dávno součástí fileexploreru, icloud drive a icloud Photos taky.
    Postupoval jsem po složkách - kopíroval jsem normálně ctrl+c ctrl+v
    z C:\Users\ondre\OneDrive\Obrázky\Z fotoaparátu 1\2022\
    do C:\Users\ondre\iCloudPhotos\Photos\2022\
    kdy jsem vždycky zkopíroval jeden rok/jednu složku, pak kliknul pravým myšítkem a dal "uvolnit místo na disku"...
    což mi krásně funguje pro všechny .jpg .mp4 .png, u těch vidím krásný modrej obláček
    ale u formátů .MOV .HEIC obláček není :-(
    do toho mi o 25GB nesouhlasí - viz. screenshot

///to kopírovaní jsem manuálně dokončil včera večer, nechal jsem to cca 12 hodin být, že se to třeba nějak srovná... ale nesrovnalo..

Takže se chci zeptat, jestli někdo

1)netušíte, jak jednoduše přemigrovat z onedrive na icloud?
    2) netušíte, co je to za problém s HEIC a MOV soubory?

KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    Bitwarden mi na PC nebere prihlaseni pres biometricke udaje (oblicej), a to ani v Brave prohlizeci ani primo v aplikaci, na tabletu i telefonu vse funguje.
    Prihlaseni probehne ze je vse "OK", ale stejne me to nuti prihlasit se pres master password, to me celkem nebavi. nejake napady? v nastaveni vse ok.

Vlastne to prestalo delat z niceho nic, treba po roce (aktualizace i Win11 mam nastavene pres Chris Titus Tech Tool), Bitwarden si rocne platim.

Windows 11 Enterprise, 23H2 na Lenovo Yoga PRO 7 AMD.
    KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    kdyby nekoho trapilo heslo do RDP, ktery widli credentials guard odmita ( "Windows Defender Credential Guard does not allow using saved credentials" ), tak reseni je tady:
    remote desktop - "Windows Defender Credential Guard does not allow using saved credentials" for RDP connections? - Super User
    https://superuser.com/questions/1756354/windows-defender-credential-guard-does-not-allow-using-saved-credentials-for-r

TLDR: ulozit user+pwd s optionem /generic, tj. formou

cmdkey /generic:TERMSRV/<targetNameOrIp> /user:<username> /pass:<password>

Proc:
    Passwords saved through the RDP UI end up as "Domain" type credentials and aren't compatible with CG.
    Passwords saved through cmdkey /generic flag ends up as "Generic" type, and DO work with CG enabled.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NAVARA: zkus tohle:
    Home | JACK Audio Connection Kit
    https://jackaudio.org/
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    DRAGON: Musíš preroutovat ten voicemer nebo jak se to jmenuje v tom matrixu, jinak holt něco, co umí pouštět Asio/vst efekty.. asi najdeš standalone sw..
    Tvl hlavně nepiš tomu co to programoval, nebo si ustřelí hlavu ;)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    LOPIK: bohužel, tomu se nic takového nastavit nedá. Nebo sem slepej. (pouze si vybiras jestli je to stereo, mono nebo surround, nic o frekvenčním pásmu.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DRAGON: No já to pak odinstaloval a dal do bookmarků nějaký alternativy, že se na to podívám později, až zase bude chuť. Jak duplikovat výstup jsem nenašel
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    DRAGON: Da, třeba ten VB audio na to má sw - ten mixak.. I win můžou mít něco - hledej to u vlastnosti reproduktorů, co máš kolem toho výstupu pro sub.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Stahnul jsem VoiceMeeter, ale ten to umí jen na Input, ne Output.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NAVARA: Aha, znělo to, jak když si ze mě trochu utahuješ :) Nevíš, jestli se dá na každý den output definovat equalizér? Že bych tomu monitoru sebral basy a nechal je jenom tomu subu.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DRAGON: Dva týdny trvalo, než mi tam potvrdil admin účet a na dotaz jak spojit více vstupů/výstupů ani čárka! :)

DRAGON
    DRAGON --- ---
    NAVARA: nebud zlej, ne kazdej rozumi vsemu :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DRAGON: Mají tam forum, ale základnímu ovládání se moc nevěnují mi přijde :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    jediny, co je neprijemny, je to, ze nefunguje lista Volume ve windows, musi se to resit pres tu matrix appku, si holt zvyknu :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Tak funguje, diky :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    zkusim, diky moc
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Pak si tam budeš muset hrát ještě s těma latencema, je to tam taky někde.. samozřejmě počítej s tím, že jak zapojíš do PC třeba sluchátka, tak se ti to může celý dojebat a žere to něco z výkonu. Je to celý drbání pravou nohou za levým uchem
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    DRAGON: Teď jsem to rozchodil skrz ten Matrix, ale je to oser - klikej přes control, v, v settings jsem si musel přepnout Virtual ASIO Mode na "Intl32LSB", jinak to po pár sekundách vypadlo, hrál jsem si tam i se sample ratem atd., chce to trochu práce..

Takhle to mám nastavený, jako playback device ve windows si nastav ten "VAIO1 - VB matrix in 1"

LOPIK
    LOPIK --- ---
    Koukni ještě na ten Matrix, ten by měl umět to routovani
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam