• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Windows - (Windows 7, 8, 10, 11, ...)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    Nehledě na to že dávám třeba rufusu pár dní až týdnů max než to opatchujou zpátky :))
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    QWWERTY: Což je naštěstí nejspíš otázka novejch image... Starší ISO by mělo fungovat stejně jako do teď...
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    Microsoft Blocks Online Account Bypass on Windows 11 | TechPowerUp
    https://www.techpowerup.com/341656/microsoft-blocks-online-account-bypass-on-windows-11

MS: We are removing known mechanisms for creating a local account in the Windows Setup experience (OOBE).

Microsoft has made it clear that Windows 11 installation requires both a Microsoft account and active internet connectivity, and the company is systematically eliminating the simpler workarounds that previously allowed users to skip this requirement.
    While alternative methods remain available, they now demand significantly more technical expertise, specifically requiring users to modify the Windows installation image beforehand by configuring an unattended setup that includes a local account,
    WENTOLINE
    WENTOLINE --- ---
    LBW: na upgrade na 25H2 spolehlivě funguje i starý Flyby...
    JIMX
    JIMX --- ---
    LBW: Jestli myslíš co stahovat, tak to s tím oobe toolkitem, to druhý je zastaralý ... je to tam napsaný
    LBW
    LBW --- ---
    WENTOLINE: JIMX: "upgrade only, "nebo ta moznost "upgrade + OOBE toolkit" ?
    JIMX
    JIMX --- ---
    FERRYH: dělal jsem právě reinstall z win10, přímo z běžících.
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    zkusim to az budu priste delat instalaci na neco, pro nekoho... :O)

a jen jeste: predpokladam ze upgrade stareho systemu W10 to zvlada ... nemusi to byt jen cista instalace?
    JIMX
    JIMX --- ---
    JIMX: Teď jsem to spustil už na win11 a je tam možnost ledacos odinstalovat, změnit různá skrytá nastavení ... takže to asi umí i před instalací, ale defaultně to nenabídne
    JIMX
    JIMX --- ---
    FERRYH: Nezeptal, ale nezkoumal jsem všechny možnosti, tak to tam možná bude někde schované.
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    JIMX: to si ani nerekne o takove ty moznosti co ma Rufus jako ze „Create a local account“ a „Disable data collecion“ a podobne?
    JIMX
    JIMX --- ---
    FERRYH: Spustit, 2x klikneš, strcis mu ISO stažený z webu MS, kam tě to odkaze, klikneš 2x a čekáš na dokončení. Návod fakt netřeba.
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    LBW: WENTOLINE: JIMX: je na to nekde peknej popisnej navod jak s tim zachazet?

...ja dosud pouzival jen ten patch ISO co dela pri vytvareni instalky/USB-Flesky programek "Rufus"
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    mně docela zajímá, jak jsme na tom :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---

Jakou verzi Windows používáte?

53 hlasy od 53 respondentů

JIMX
    JIMX --- ---
    LBW: teď jsem zrovna přes to Win11 na starej HW bez TPM2 nainstaloval ... bez jedinýho zaškobrtnutí ...
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    Já teda používám "Microwin" od Chris Titus, v čem je tohle jiné? Používám to vlastně už od 10, ale pro 11 vytvořil něco čím se vytvoří image a rovnou vše debloatne a instalace je neskutečné rychlá a čistá.
    WENTOLINE
    WENTOLINE --- ---
    LBW: jo, funguje to skvěle... upgradoval jsem tím desítky nepodporovaných PC...
    LBW
    LBW --- ---
    Zkousel nekdo? Youtuberi hykaji nadsenim, ale radeji se zeptam jeste tday .)

GitHub - builtbybel/Flyoobe: Fly through your Windows 11 setup 🐝
    https://github.com/builtbybel/Flyoobe
    KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    KLEINZACH: aha, vono tam neni vubec nic zajimavyho :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam