ZUZKAOU: Skvělé, myslíš, že musím do té práce uvádět celý zákon nebo jej stačí zmínit pod paragrafem?
Takže sociální zákon stačí a pak už jen rozvést vlastní pravidla komunity, jeslti to chápu správně...
Mýto, díky juknu! :) Moc jsem o něm nevím, přiznám se...
Zatím mám návrh a potřebuju ho v červnu konzultovat a pak to zkusit uvádět pomalu do praxe...
Kdyby mne přijali na školu, tak bych návrh rovnou ráda využila pro bakalářskou práci... A když mne nepřijmou, tak to budu muset udělat jinak :).
V návrhu mám mezirezortní zařízení, konkrétní zaměření v současnosti vypracovávám, do června bych to měla mít obecně zpracované a tak nějak ucelené a pak ladit detaily a zkoušet praxi, kde mám obavy hl. z dotací a grantů, financování a organizace vhodného týmu.
Ještě k tomu spojení schizofrenie a závislosti - v TK to není vhodné kv. rozdílnému řádu a tak mne napadá otázka, šlo by spojit schizofreniky a závislosti v nějakém novém nebo i již používáném terapeutickém postupu?
Např., že by se kladl důraz na odlišnost potřeb klientů, ale zároveň by spolupracovali na nějakém společném cíli...
Je nějaká psychoterapeutická metoda, která by se tímto jíž někdy zabývala?