NARVAH: můžeš být v klidu:) růžovej sliz vůbec nemá co dělat s růžičkou. to se traduje na naší škole resp. viapu ještě z výcviků, které nejsou sestaveny ze studijní komunity.
já osobně si ho dost vážím a nikdy jsem s ním neměl žádný konflikt ani problém. ale někteří ano a i on si někdy ujede. logiš, je to člověk a má toho fakt hodně.
jinak mě ten model přijde taky v něčem prima. je dobré že prostě skončí studium a člověk má hotový výcvik. a člověku to každopádně dá hodně. ale jak jsem psal - teď mám srovnání a přesně jak píše Valor - dá se jít snáze do konfliktu, daleko víc do hloubky atd. taky je fajn, že dvacetiletým je už dvcet čtyři a je to sakra znát.
nejsem na tom tak, že bych lidi chtěl od kombinace studijní komunita + výcvik přímo odrazovat, ale jednoznačně doporučit to taky nemůžu. jinak u nás se pravidla co se týče vztahů drží velmi striktně. aliance a skupinky které se utvořily ve studijní komunitě taky trošku brzdí, ale pracujeme s tím.
chce to ještě prozkoumat a případně ten model nějak dopracovat. i když nevím vůbec jak;)